Sport
GODINE NISU VAŽNE

Luka mora ostati kod nas u Realu
Objavljeno 19. siječnja, 2022.
Luka Modrić je u 37. godini života, ali još uvijek igra na vrhunskoj razini u vrhunskom klubu. Već je mnogo puta "opjevana" neuništivost kapetana hrvatske nogometne reprezentacije i pokretača momčadi Real Madrida, a Lukina španjolska bajka mogla bi dobiti nastavak. Iako je ušao u 37., ponajbolji klub svijeta vjerojatno će mu ponuditi novi ugovor. Tako govore neke naznake iz Madrida, iako, u pitanju je div Real, pa dok Luka ne stavi svoj potpis, ništa nije sigurno. Opet, nema razloga da ne ostane. Igra kao u najboljim godinama, navijači ga obožavaju, a trener Carlo Ancelotti stalno naglašava: "Modrić je jedan od naših najvažnijih igrača".

Izvori iz Reala govore nam da Modrić ne traži nikakav novac za produljenje ugovora, i ostavlja klubu izbor da mu ponudi koliko misle da zaslužuje. Tako je Florentino Perez, predsjednik Reala, osoba koja će na ugovor staviti iznos koji smatra prikladnim za Modrića. Pregovori se odvijaju toliko prirodno da Modrićev agent nema nikakvu ulogu u njima, jer se zna da nogometaš želi ostati u Realu, piše španjolski Libertad, i daje naslutiti da kapetan Vatrenih ostaje među "kraljevima".

Navijače je oduševio ovakav Modrićev stav, pa na društvenim mrežama pišu da se takav nogometaš ne može ne voljeti te poručuju Perezu da hrvatski veznjak karijeru mora završiti u Realu, klubu u kojem je već deset godina, i s kojim je osvojio sve što se osvojiti može.

- Imam dobar odnos s klubom i želim da se on nastavi. Siguran sam da ćemo lako naći opciju koja zadovoljava obje strane. Ne trebaju nam ni dvije minute da se dogovorimo. Ne želim sada o tome razmišljati, poznato je što želim, nadam se da i klub tako razmišlja - kazao je Modrić prije nekoliko dana, nakon što je izabran za najboljeg igrača Superkupa Španjolske, koji je Real i osvojio.

Modrić ugovor s Real Madridom ima do kraja sezone. Njegova kvaliteta i važnost za "kraljevsku momčad" neupitni su, ali problem su godine. Samo kao brojka, jer ono kako Luka igra jednostavno ne priliči čovjeku koji je ušao u 37. Prije kao nekom tko je tek zakoračio u tridesetu. Luka želi ostati, na potezu je Real, odnosno Perez. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku