Kultura
U SUBOTU "VRIJEME ZA BAJKU"

Predstave Dječjeg kazališta u KC-u
Objavljeno 19. siječnja, 2022.
Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku održat će dvije izvedbe svojih predstava u Kulturnome centru u Osijeku. U nedjelju (23. siječnja) u 10.30 izvest će predstavu "Vrijeme za bajku". Riječ je o obnovljenoj predstavi u kojoj igraju Ivana Vukićević i Gordan Marijanović, a obnovu potpisuju Ivica Lučić i Aleksandra Colnarić. "Vrijeme za bajku je upravo sad… i sad… i sad! Znači uvijek. Bajke pričaju odrasli djeci, djeca odraslima, djeca djeci, ali i odrasli odraslima. Naravno da bajke volimo slušati svi. I svi znamo slušati bajke. I svi smo ih se naslušali. Ali bajku ispričati ipak je nešto posve drukčije. Odigrati ju još je drukčije. A igrati se bajke je ‘najdrukčije‘! Upravo to čine njih dvoje, Bajka i Ružica – igraju se. Igraju se bajke o Crvenkapici", zapisao je o toj predstavi Ivica Lučić.

U subotu, 29. siječnja, u 18 sati na rasporedu je nagrađivana predstava "Pliva patka preko Drave" nastala prema motivima dječjih pjesmica i brojalica u režiji Jelene Sitar Cvetko. U predstavi igraju Đorđe Dukić, Gordan Marijanović i Srđan Kovačević.

Ulaznice za predstave moći će se kupiti na ulazu u Kulturni centar sat vremena prije izvedbi. Cijena je ulaznice 20 kuna, a za ulazak u dvoranu potrebna je EU digitalna COVID potvrda. I.R.G.
Možda ste propustili...

U KNJIŽNICI MARIJE JURIĆ ZAGORKE

Francuska strip-autorica Mazars u Zagrebu

MLADI PIJANIST IZ VOĆINA NIŽE USPJEHE I NAGRADE

Damjan Krupa: Bavit ću se glazbom, za sad je u prvom planu kompozicija

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DJEČJE KAZALIŠTE BRANKA MIHALJEVIĆA

”Rock’n’roll bajka” raspjevana predstava o rockerima školarcima

2

PROLJETNA KONFERENCIJA KINO-MREŽE

Fabric Fabijanac nova predsjednica

3

“KIPAREVO SVJEDOČENJE VJERE”

Kuzma Kovačić izlaže u đakovačkoj katedrali