Sport
NK ČEPIN RIJEŠIO PITANJE TRENERA

Robert Grnja sjeo je na klupu i već danas pokraj Uljare proziva čepinske "zelene"
Objavljeno 15. siječnja, 2022.

Nakon što su tri trenera kormilarila čepinskim brodom u jesenskom dijelu trećeligaške nogometne sezone, klupska je uprava do posljednjeg dana uoči priprema za proljetni nastavak bila u potrazi za četvrtim koji će imati natjecateljsku zadaću ostaviti bar dva sastava ispod sebe koja će, zbog ljetne reorganizacije, proklizati čak dva razreda. A četvrti ovosezonski trener na klupi čepinskih zelenih je Robert Grnja.



Petogodišnju eru Igora Totha na klupi “zelenih” prošloga ljeta naslijedio je Inoslav Damjanović i izdržao 11 etapa, nakon čega je sljedeće dvije palicu preuzeo ozlijeđeni igrač Salvatore Bilobrk te zatim ostao suradnik Braslavu Ostojiću, koji je u kratkoj jesenskoj završnici znatno podignuo mladu čepinsku momčad u formiranju. Na tim temeljima novi učitelj Čepina gradit će misiju ostanka, ali se već sada zna da će to činiti bez terceta iskusnijih i ključnih igrača. Duže vrijeme ozlijeđenom stoperskom paru Bilobrk i Luka Dragojević u završnici jeseni pridružio se napadač Luka Agatić, čije koljeno više neće biti u odgovarajućoj funkciji te je taj 30-godišnji igrač, uz savjetovanje s liječnicima, odlučio zaključiti karijeru i preselit će se u klupske prostorije preuzimajući funkciju sportskog direktora. Postajući tako najbliži suradnik najnovijeg trenera Roberta Grnje, s kojim je dogovor zaključio predsjednik kluba Ivan Žeravica te će sin nekadašnjeg legendarnog napadača Osijeka Ivice od danas (subota) krenuti s radom pokraj Uljare. Zakazavši prozivku za 14 sati i odmah nastaviti trening na kojem se očekuju svi igrači iz prvoga dijela sezone, ali i neka nova lica... D.Lekšan
Krenuli i Jurjevčani, promjene u klubu
U pripreme za proljetni dio Treće HNL “Istok” krenuli su i nogometaši Zrinskog iz Jurjevca, iza kojih je odlična jesen. Jurjevčani su treća momčad na tablici, za vodećim Vukovarom 1991 zaostaju samo tri boda. Trener Josip Milardović okupio je momčad, a na prozivci je istaknuto da su planovi tijekom proljeća ostati pri vrhu poretka i sljedeće sezone igrati u jedinstevnoj Trećoj HNL. Planovi su isti, što bolje igre i visok plasman, ali tijekom zime bilo je promjena u Zrinskom. Naime, nogometaše je na prvom okupljanju pozdravio dugogodišnji glavni sponzor kluba Ivica Kocur te objavio promjenu u klupskom vodstvu. Kocurovu dosadašnju ulogu preuzima Josip Komak, vlasnik Osječke pivovare, koji je novi glavni sponzor kluba. Komak je dugo godina bio alfa i omega Vihora iz Jelisavca, a sad je u Jurjevcu. Ivica Kocur i dalje ostaje u klubu, ali na poziciji koordinatora.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini