Osijek
PROMOCIJA TURIZMA U OPĆINI BILJE

Zovu u goste novom mrežnom stranicom
Objavljeno 14. siječnja, 2022.
"Općini Bilje fokus je na razvoju turizma i svima onima koji se bave turizmom nastojimo biti stalna podrška", ističe općinski načelnik Željko Cickaj. Stoga ne čudi što je Turistička zajednica općine Bilje - Kopački rit dobila redizajniranu mrežnu stranicu radi bolje vidljivosti turističkih potencijala kojih je u ovoj općini na pretek.

- Novu je web-stranicu Turističke zajednice općine Bilje - Kopački rit izradio Mono iz Osijeka. U najkraćim crtama, naša stranica izgleda predivno i pregledno, i ona će se neprestano dorađivati. Odlučili smo je posebno predstaviti putem medija kako bi informacija na vrijeme doprla do što većeg broja potencijalnih turista - rekla je Renata Forjan, direktorica biljske Turističke zajednice, predstavljajući novu stranicu www.tzo-bilje.hr na imanju Didin konak, u Kopačevu, koje je jedna od turističkih perjanica ovog kraja.

Osim fotografija, među kojima dominiraju one Marija Romulića, na mrežnoj se stranici nalaze informacije o događanjima i velikim manifestacijama kroz godinu, podatci o smještajnim kapacitetima i ostaloj turističkoj ponudi koja je u naseljima općine Bilje sve veća i raznovrsnija. Ovaj je dio Baranje već dobro poznat turistima, a nema sumnje da će privući i nove željne autentične turističke ponude. D.P.
Možda ste propustili...

DANI OTVORENIH VRATA ODJELA ZA KEMIJU

Radionice, kvizovi, predavanja...

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DVOSTRUKI KRITERIJI JESENKE RICL

Svoje je imenovanje prihvatila,
ali je protiv drugih kandidata

2

RICL ODRŽALA KONFERENCIJU ZA NOVINARE

Odluka o mojoj ostavci je na - gradonačelniku

3

IZ GRADSKOG PRORAČUNA

Za 50 maturanata vaučeri za vozački