TvObzor
PICKBOX TV: PREMIJERE SERIJA

O. J.: Stvoreno u Americi, Ptičice i Čistunac
Objavljeno 14. siječnja, 2022.

Na Pickbox TV-u u siječnju će se premijerno prikazati tri izvrsne serije. Ne propustite Oscarom nagrađeni dokumentarac “O. J.: Stvoreno u Americi” (O. J.: Made in America), vizualno predivnu i neobičnu seriju “Ptičice” (Little Birds) te novu kanadsku kriminalističku seriju “Čistunac” (Pure).Izazovan, zanimljiv, kontroverzan, popularan, težak i kompliciran − sve su to pridjevi kojima se može opisati O. J. Simpson, glavni junak serije “O. J.: Stvoreno u Americi”, nagrađene Oscarom za najbolji dokumentarni film. Serija prikazuje sve najvažnije trenutke O. J.-eva života: od karijere u američkom nogometu i popularnosti u američkoj kulturi do optužbi za ubojstvo svoje žene Nicole Brown Simpson i Ronalda Lylea Goldmana, ali i suđenja za oružanu pljačku u Las Vegasu 13 godina poslije. Ova miniserija prikazuje američko društvo, odnos prema rasi, ali i mnogo više od toga.

Neobična i vizualno predivna dramska serija “Ptičice” inspirirana je kolekcijom erotskih kratkih priča. U glavnoj ulozi Juno Temple (Maleficent, The Dark Knight Rises) stoji između onih koji imaju moć i onih koji žele biti slobodni. Ova serija u šest dijelova opisana je kao neobična, ambiciozna i vizualno predivna, a zamamne scene nećete lako zaboraviti.

Nova kanadska kriminalistička serija “Čistunac” (Pure) inspirirana je istinitim događajima, a oduševit će vas nevjerojatnom pričom i izvrsnim, kompleksnim likovima. Pure se vrti oko mreže organiziranoga kriminala i krijumčarenja kokaina i marihuane iz Meksika u Kanadu i SAD. Radnja je smještena u fiktivni grad Antioch u Ontariju, a u središtu zbivanja je novoizabrani menonitski svećenik Noah Funk (glumi ga Ryan Robbins).

Nikola Kučar
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SAMO POD VLASTITIM UVJETIMA

Eva Mendes se nakon 10 godina vraća glumi?

2

U GLAVNOJ ULOZI JE MARGOT ROBBIE

Objavljena prva fotka iz filma “Barbie”

3

EXIT: VIŠE OD 50 IZVOĐAČA POJAČAVA ELEKTRONSKI ZVUK

Ukrajinski ARTBAT dobio čast završnog seta cijelog festivala