TvObzor
HBO: NETKO NEGDJE

Serija inspirirana životom komičarke i pjevačice Bridget Everett
Objavljeno 14. siječnja, 2022.

Nova HBO humoristična serija "Netko negdje" (Somebody Somewhere) imat će premijeru 17. siječnja na HBO GO-u, a istog dana prva epizoda bit će prikazana na HBO kanalu u 21.30.Unatoč prostranim ravnicama i beskrajnim prerijama, Kanzas se može činiti ograničavajućim za nekoga poput Sam Miller. Inspiriran životom komičarke i pjevačice Bridget Everett, "Netko negdje" prati Sam (glumi je Everett), pravu Kanzašanku na površini koja se, ispod svega toga, bori da se uklopi u kalup rodnog grada. Dok se bori s gubitkom i prihvaćanjem, pjevanje je Samin spas i vodi je na putovanje na kojem će otkriti sebe i zajednicu autsajdera koji se ne uklapaju, ali ne odustaju, pokazujući da je moguće pronaći svoje ljude i glas. Bilo gdje. Negdje.

U seriji glume Jeff Hiller u ulozi Joela, čiji su snovi o vjeri, obitelji i vrhunskim kuhinjskim aparatima raskomadani u spirali radosti, srama, glazbe i stresnih osipa nakon što se sprijateljio sa Sam. Mary Catherine Garrison je u ulozi Tricie Miller, Samine ogorčene i otrcane sestre koja je iscrpljena pokušavajući ispuniti očekivanja rodnog grada. Danny McCarthy je Rick, Samin neupadljivi šogor, čija tajna pokreće njezinu i Joelovu maštu brzo poput tornada u Kansasu otkrivajući pritom istinu. Mike Hagerty glumi obiteljskog patrijarha Eda Millera, stoičkog farmera iz Kansasa koji vjeruje da, ako samo spustiš glavu i naporno radiš..., požet ćeš ono što posiješ. S vremenom saznaje da ignoriranje problema dovodi do toga da postaju još većima. Ostatak glumačke ekipe čine Murray Hill, Jon Hudson Odom, Heidi Johanningmeier i Jane Brody.

Sukreatori i izvršni producenti su Hannah Bos i Paul Thureen ("Gdje ima dima..."). Uz glavnu ulogu, Bridget Everett potpisuje i izvršnu produkciju serije. Ostali izvršni producenti su Carolyn Strauss za Mighty Mint, Jay Duplass, Mark Duplass i Mel Eslyn za Duplass Brothers Productions, Patricia Breen i Tyler Romary. Scenaristi su Hannah Bos, Paul Thureen i Patricia Breen, a režiseri Jay Duplass i Robert Cohen.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PRIHOD JE NAMIJENJEN ZA HUMANITARNE SVRHE

Placebo pokrenuo trgovinu s korištenom opremom

IZDAVAČKI KONGLOMERAT BEGGARS GROUP

Pjesme iz finalne sezone serije “Peaky Blinders”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SAMO POD VLASTITIM UVJETIMA

Eva Mendes se nakon 10 godina vraća glumi?

2

U GLAVNOJ ULOZI JE MARGOT ROBBIE

Objavljena prva fotka iz filma “Barbie”

3

EXIT: VIŠE OD 50 IZVOĐAČA POJAČAVA ELEKTRONSKI ZVUK

Ukrajinski ARTBAT dobio čast završnog seta cijelog festivala