Mozaik
NOVOSTI S LJESTVICE NAJEMITIRANIJIH SINGLOVA

Vatra je novom pjesmom
osvojila vrh HR Top 40 liste
Objavljeno 12. siječnja, 2022.

Na HR Top 40 listi prvo mjesto zauzela je Vatra sa svojom pjesmom "Nova godina nije se dogodila" (Dallas Records). Vatra je sa svojom pjesmom na listi ukupno deset tjedana, a ovoga je tjedna sa šestog mjesta skočila na prvo.



- Bolji početak godine u glazbenom smislu nismo mogli poželjeti. Možda su glazbeni urednici, sada kada se Nova godina ipak dogodila, konačno odahnuli i otpustili sve kočnice te tako naš singl plasirali na sam vrh. Vatrena ekipa srdačno zahvaljuje na tome! - kaže pjevač, skladatelj i tekstopisac grupe Vatra, Ivan Dečak.

 


Drugi na listi ovoga je tjedna Petar Grašo i njegova pjesma "Je l‘ ti reka‘ ‘ko" (Tonika), a na trećem su mjestu Mejaši i njihova "Nova godina" (Croatia Records). Na četvrtom mjestu nalaze se Silente i njihova "Poljubi me za kraj" (LAA), a s prošlotjednog 13. mjesta na ovotjedno peto mjesto skočio je Saša Lozar i njegova pjesma "Daleko do raja" (Agapa).Najveći skok i novi ulaz ovoga tjedna čine Ljubavnici i njihova pjesma "Moji prijatelji" (Croatia Records), koji su se našli na šestom mjestu. Ljubavnici su bend od pet mladića, a oni su: Mario Regelja, Igor Stanković, Kristijan Slavić, Borna Biondić i Stjepan Malkoč. Iza pjesme "Moji prijatelji" stoji poznati dvojac Antonija Šola i Mario Regelja, a pjesmu su posvetili upravo prijateljima, koji nam uvelike obogaćuju živote i bez kojih bi život bio nemoguć.

- Izuzetno smo sretni što je naša nova pjesma "Moji prijatelji" u tako kratkom roku osvojila srca publike i radijskih urednika i jedva čekamo neka bolja vremena da pjesmu zasviramo za sve naše prijatelje uživo! Visoko šesto mjesto kao novi ulaz samo nam daje vjetar u leđa da nastavimo istim smjerom, te već u 2022. pripremamo puno iznenađenja za sve vas! - kažu Ljubavnici.

Što se tiče regionalne slušanosti, Dalmacija, Grad Zagreb i središnja Hrvatska slušaju Petra Grašu i njegovu "Je l‘ ti reka‘ ‘ko", Slavonija, Istra i Primorje pjevuše "Nova godina nije se dogodila" (Dallas Records) grupe Vatra, a zagorska regija sluša "Nova godinu" (Croatia Records) grupe Mejaši.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe, koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. T.K.

Ivan Dečak

grupa Vatra

Možda su glazbeni urednici, sada kada se Nova godina ipak dogodila, konačno odahnuli i otpustili sve kočnice te tako naš singl plasirali na sam vrh.

Možda ste propustili...

U NEDJELJU 14. TRAVNJA POČINJE 20. ZAGREBDOX

Pobjednici Sundancea, Berlinalea, SSF-a...

Najčitanije iz rubrike