Tehno
NAGRADA BLI 2022

Dobitnik Epson Remote Services
Objavljeno 24. prosinca, 2021.
Nagrada dolazi u vrijeme kada aktivnosti koje podržavaju održivost i rastuća potreba za poslovnom efikasnošću sa sobom donose veću potrebu za rješenjima daljinskog upravljanja. Uz aktivnosti održivosti visoko na dnevnom redu i nakon 18 mjeseci uloženih napora da se poboljša efikasnost, a istovremeno smanji interakcija na radnom mjestu, Epson je dobio priznanje od Keypoint Intelligence, nagradu Buyers Lab (BLI) Pick Award za svoje rješenje za daljinske usluge.

Pokrenut 2020. godine, Epsonov ERS softver pruža rješenje za daljinsko servisiranje, pomažući u poboljšanju upravljanja i efikasnosti flote poslovnih tintnih pisača. Omogućavajući daljinsku dijagnostiku i rješavanje problema, smanjujući potrebu za servisiranjem na licu mjesta i osiguravajući bolje rezultate prvog servisa, ovaj besplatni softver pomaže u smanjenju troškova usluge, kao i u skraćivanju zastoja proizvoda. Također smanjuje potrebu prijevoza i njegovog utjecaja na okoliš prilikom izlaska na teren.

"Oduševljeni smo što su Epsonove daljinske usluge prepoznate od Keypoint Intelligence kroz njihove BLI Pick nagrade", kaže Ana Bajagić, marketing menadžer kompanije Epson za regiju Balkan: "Ovo rješenje omogućava ono što mnoge organizacije žele postići – smanjenje nepotrebnog utjecaja na okoliš, pojednostavljenje poslovanja i smanjenje troškova. Ova nagrada je svjedočanstvo da je ERS (Epson usluge na daljinu) uspješno riješio sve ove stavke."

"Tvrtke su u konstantnoj potrazi za ‘boljim, bržim, jeftinijim‘ načinom obavljanja zadataka. Uvijek se pitaju: ‘Kako možemo obaviti više za manje? Kako možemo biti bolji od konkurencije?‘ Za mnoge je odgovor na oba pitanja, i mnoga druga — digitalna transformacija", rekao je Lee Davis, pomoćnik direktora za softver/skenere u Keypoint Intelligence.M.R.
Tvrtke su u konstantnoj potrazi za ‘boljim, bržim, jeftinijim načinom obavljanja zadataka

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike