Sport
HRVATSKE NOGOMETAŠICE OPET U AKCIJI

Pravo vrijeme za prvu pobjedu
Objavljeno 30. studenog, 2021.
Hrvatske nogometašice danas (utorak) u Puli igraju utakmicu 6. kola kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo 2023. protiv Moldavije, a reprezentativka Petra Pezelj smatra da smo mi favoriti i da bi bodovi morali ostati kod kuće.

- Mislim da smo favoriti jer imamo volju, želju i energiju. Nedostaje nam samo malo samopouzdanja da uzmemo ta tri boda - smatra Pezelj, istaknuvši kako misli da je "sve na našoj strani jer se igra na domaćem terenu".

- Nitko nije lagan suparnik, sve respektiramo. One su dosta agresivne, ali ako se budemo zatvarale na vrijeme, mislim da nećemo imati problema. Mislim da ćemo napokon osvojiti ta tri boda jer je doista vrijeme za to - dodala je Petra, koja sa suigračicama očekuje i prvu pobjedu.

U kadru hrvatske reprezentacije su i dvije nogometašice Osijeka, Anela Lubina i Antonela Blažević. Inače, Hrvatska je u četiri nastupa tijekom rujna i listopada doživjela četiri uvjerljiva poraza, dva od Italije te po jedan od Švicarske i Rumunjske. U petoj utakmici skupine G prije četiri dana Hrvatska je osvojila prvi bod odigravši u Puli 0:0 s Litvom, a na krilima tog remija nada se kako će upisati i prvu pobjedu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2023. koje će se održati u Australiji i Novom Zelandu. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike