Sport
HEP DVORANSKO TENISKO PRVENSTVO HRVATSKE ZA SENIORKE

Emi Midžić naslov državne prvakinje
Objavljeno 29. studenog, 2021.

Vezani članci

HEP DVORANSKO TENISKO PRVENSTVO HRVATSKE DO 16 GODINA

Ema Midžić odličnom igrom do titule

Članica Teniskog kluba Vinkovci Ema Midžić nakon osvajanja dvoranskog prvenstva Hrvatske do 16 godina došla je do još jedne titule dvoranske prvakinje države, one u kategoriji seniorki. PH je u Virovitici okupio kvalitetno društvo, a Ema je odigrala još jedan sjajan turnir i pobjedom u finalu nad Lunom Ivković (TK Iteam) nakon gotovo dva i pol sata igre sa 4:6, 6:3, 6:2 okitila se naslovom seniorske prvakinje.



Finale je ponudilo sjajan tenis, uzbuđenje i preokrete. Ivković je dominirala u drugom setu, Midžić joj je uzvratila u drugoj dionici pa na krilima izjednačenja odigrala odličan treći set za veliku pobjedu.



- Zadovoljna sam svojom igrom. Finale je bilo teško, posebice mentalno, ali izdržala sam... Mogu kazati da sam osjećala pritisak koji sam sama sebi nametnula, bila je prevelika želja da uzmem i taj naslov. I sad sam, naravno, presretna ne samo zbog sebe nego zbog svih koji sudjeluju u mom teniskom razvoju, a to su moji roditelji, trener Zoran Horvat, TK Vinkovci, trener Goran Blašković iz Osijeka, koji mi je u početcima dao dobre teniske temelje i naučio me je igrati tenis - kazala je mlada članica TK-a Vinkovci te naglasila kako je ovo tek početak jer njezina želja je jednoga dana biti u društvu teniskih profesionalki. M. K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike