Osijek
TRADICIONALNA AKCIJA OSJEČKIH BAJKERA

Motomrazovi će i ove
godine dijeliti darove
Objavljeno 29. studenog, 2021.
Moto klub Osijek i ove godine organizira svoju tradicionalnu akciju darivanja pod nazivom Motomrazovi. Ove će se godine Motomrazovi održati u subotu, 4. prosinca, uz poštovanje svih epidemioloških mjera Stožera civilne zaštite.

U Osijeku će "djedice" i "bakice" Mrazovi na motociklima prodefilirati ulicama, na radost naših sugrađana. I ove godine posjetit će Dom za odgoj djece i mladeži, u Vinkovačkoj ulici u Osijeku, i već tradicionalno darivati i djecu u Dječjem domu Klasje, u Ružinoj ulici, uz napomenu kako neće biti kontakta s djecom, osim vizualnog, te se neće ulaziti u prostorije domova. Program počinje u subotu u 9 sati okupljanjem ispred službenih prostorija Moto kluba Osijek, Sv. L. B. Mandića 172, Športska zračna luka Čepin. Nakon toga motorizirani "djedice" i "bakice" krenut će prema Domu za odgoj djece i mladeži Osijek, gdje će se zadržita pola sata. Od 10.30 do 11 odnijet će poklone u Dječji dom Klasje.

Zbog pridržavanja epidemioloških mjera ove se godine, na žalost, Motomrazovi neće družiti s djecom ni u domovima ni u središtu grada, kako bi se izbjeglo okupljanje većeg broja ljudi na Trgu A. Starčevića. Nakon posjeta Klasju predviđen je odlazak u Sarvaš (mjesni odbor), gdje će se podijeliti pokloni za djecu, a gdje je ujedno i kraj planirane akcije. U slučaju lošeg vremena akcija se odgađa za subotu, 11. prosinca. V.T.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike