Regija
URUČENE NAGRADE ZA 2020. I 2021. GODINU

The Best: Ilok, Bošnjaci, Vukovar i Bušić Srpak
Objavljeno 30. studenog, 2021.
Na 22. Poslovnoj turističkoj burzi PUT održanoj ovih dana u Selcu dodijeljene su nagrade Simply the Best u kategorijama za 2020. i 2021. godinu. Turistička burza PUT najstariji je hrvatski B2B turistički susret koji se organizira u suradnji tvrtke DMK Vall 042 d.o.o. i Udruge hrvatskih putničkih agencija, a okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica. Osim poslovnog dijela kojemu je osnovni cilj susret nositelja ponude i potražnje turističkih usluga te predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen i upoznavanjem odredišta - domaćina i njegove ponude, stručnim sadržajima i aktivnim druženjem sudionika te dodjelom godišnjih nagrada Simply the Best, i to u šest kategorija - Ugostiteljstvo, Manifestacije, Putničke agencije, Novi projekti, Osoba te Posebna priznanja za doprinos razvoju turističke ponude destinacije.

Dionicima turističke ponude s područja Vukovarsko-srijemske županije u kategoriji Objekti s ponudom tradicijske hrane i pića, nagrađen je hotel Dunav iz Iloka i restoran Aquarius iz Bošnjaka, u kategoriji Ugostiteljski objekti s ponudom smještaja nagradu je dobio Domestic house Lola iz Vukovara i u kategoriji Osoba godine nagrađena je direktorica Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije Rujana Bušić Srpak.

Ova tradicionalna godišnja nagrada za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu utemeljena je 2009. i zajednički je dodjeljuju UHPA – krovna udruga hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički magazin Way to Croatia. Za 2020. nagradu je primila 41 osoba, tvrtka i institucija, a za 2021. godinu 38.

- Razvoj destinacije zajednički je posao svih dionika u destinaciji i svaka kreativnost je vidljiva ako je oživljena. Bez partnera u destinaciji koji razumiju i prihvaćaju zajednički pristup razvoju i promociji destinacije nema ni pojedinačnog ni zajedničkog uspjeha. Ne može se dovoljno naglasiti važnost otvorene komunikacije obogaćene uzajamnim povjerenjem, pa upravo zbog toga posebno vesele tri priznanja koja su došla u Srijem i Slavoniju, Vukovarsko-srijemsku županiju kao potvrda zajedničkog rada na razvoju sadržaja u destinaciji, ali i njihove kvalitete. To je ujedno i poticaj da nastavimo i dalje iz godine u godinu podizati letvicu kvalitete – rekla je u povodu najnovijih priznanja vukovarsko-srijemskim turističkim objektima i djelatnicima Rujana Bušić Srpak. M.F.
U Slavoniji je domaći gost ključ uspjeha turističke 2021., što dobra iskustva iz 2020. samo potvrđuju...

Možda ste propustili...

U NADBISKUPIJSKOM OBITELJSKOM CENTRU

Otvoren Vrt arkanđela Rafaela

PRIGODOM OBILJEŽAVANJA DANA OPĆINE BIZOVAC

U OŠ radionica “Igranje poezije”

Najčitanije iz rubrike