Regija
ADVENT U SLATINI

Pripremljeni program bitno je reduciran
Objavljeno 27. studenog, 2021.

SLATINA
Organizatori ovogodišnjih adventskih događanja u Slatini, Grad Slatina, gradska Turistička zajednica i Radio Slatina, velikom su željom i trudom pripremili bogat kulturno-zabavni program. U posljednje vrijeme, međutim, izrazito je nepovoljna epidemiološka situacija u cijeloj zemlji, pa tako i na slatinskom području. Zato pripremljeni program nije moguće održati kako je planirano i bitno je reduciran, ali to ipak ne znači da u Slatini neće biti adventske čarolije.
Advent započinje u nedjelju paljenjem prve adventske svijeće, a u večernjim satima, točnije od 17 sati, građani će moći uživati u gastronomskoj ponudi slatinskih ugostitelja smještenih u kućicama u Parku 136. slatinske brigade, uz odličnu glazbu u režiji lokalne radiopostaje. Grad će biti prigodno okićen, a ovogodišnja novost bit će uređen novi turistički kompleks EPIcentar Sequoia, dom najpoznatijeg stabla u Hrvatskoj i izuzetno mjesto za nezaboravne fotografije.
Ukoliko se epidemiološka situacija stabilizira, organizatori ipak najavljuju poneko ugodno iznenađenje, ali za sada je ipak naglasak na apel sugrađanima i gostima da se pridržavaju svih epidemioloških mjera kako bi što prije izašli iz ove globalne krize i nastavili živjeti kvalitetnije i zabavnije.

Petar Žarković

Možda ste propustili...

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca

POST FESTUM PARLAMENTARNIH IZBORA

Orahovački HDZ prvi je put pobijedio nakon 2007.

POZVANI NA DOSTAVU PISMA NAMJERE

Štitar je poslovnu zonu ponudio poduzetnicima

Najčitanije iz rubrike