Sport
OSIJEK II DOČEKUJE JARUN

Pobjedom zatvoriti domaći jesenski dio
Objavljeno 27. studenog, 2021.

Nogometaši Osijeka II u posljednjem domaćem nastupu ove jeseni odmjerit će snage protiv Jaruna. Zagrebačka momčad koja je nova u drugoligaškoj konkurenciji imala je odličan start sezone u kojem je dugoi bila vodeća, ali je u posljednje vrijeme ipak malo popustila ili je jednostavno pročitana.



Osječani, pak, imaju svojih briga. Organizacija igre im nije bajna, pa samim tim i teško zabijaju pogotke, ali trener Tomislav Radotić se nada kako će mu momčad inspiraciju pronaći baš u činjenici što je susret s Jarunom posljednji u Gradskom vrtu u prvom dijelu sezone. Pobjeda bi dobro došla i zbog bijega od momčadi koje su prikovane na samo dno tablice. Istina, osječka momčad nema imperativa jer joj je ovo ionako posljednja drugoligaška sezona, ali bilo bi lijepo prezimiti u lagodnom okruženju sredine tablice.

- Jarun je iznimno opasan u kontrama. Tranzicija im je najjači adut, pa u tom dijelu trebamo biti pametni. No, mi želimo pobijediti u posljednjem domaćem nastupu u ovoj polusezoni. Kao i uvijek, pokretačka snaga bit će nam volja i želja, a motiva za dokazivanje tim mladićima nikada ne bi trebalo nedostajati. Nadam se našoj dobroj partiji u tom susretu - kaže Tomislav Radotić, trener Osijeka II.

Momčad mu nije ni izbliza kompletna. Izostat će prvi strijelac Luka Branšteter, koji je, kao i Dario Pudić, skupio tri javne opomene, pa su prisiljeni pauzirati. Ozljede ili bolesti od momčadi su odvojile Leona Adriana Barišića, Marka Hanuljka i Mihaela Jozića. No zato će na vratima opet biti povratnik od ozljede Marko Barešić, a vrlo je izgledno kako će Radotićevu momčad pojačati i prvotimac koji se vraća nakon duge stanke Petar Brlek. S njim u momčadi organizacija igre Osijeka II trebala bi dobiti novu, bolju, dimenziju, a to bi značilo kako će bijelo-plavi biti i opasniji u završnici svojih akcija.

Vjerojatni sastav: Barešić, Alexander, Bakula, Cvijanović, T. Kuprešak, Stranput, Karamatić, Brlek, Bukvić, Omerović, M. Kuprešak.

Susret Osijek II - Jarun igra se u subotu s početkom u 13.30 sati na stadionu u Gradskom vrtu, a za gledatelje će biti otvorena zapadna tribina, a ulaz je moguć samo s COVID potvrdama. D.Keler
Osijek II i Jarun igraju u subotu od 13.30, za gledatelje je u Gradskom vrtu otvorena zapadna tribina

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike