Sport
OSMINA FINALA KUPA "KREŠIMIR ĆOSIĆ"

Belišće protiv Furnira motivirano i rasterećeno
Objavljeno 23. studenog, 2021.
Osim osječkog premijerligaša Regija Istok ima još jednog predstavnika u glavnom ždrijebu Kupa "Krešimir Ćosić". Košarkaši Belišća drugu su godinu zaredom među 16 klubova (u kvalifikacijama dobili Podravac), a, kao i u prethodnom izdanju, u osmini finala čeka ih domaći obračun s članom elitnog razreda. U grad papira večeras (20 sati) stiže zagrebački Furnir, koji je, naravno, i apsolutni favorit za prolazak na završni turnir, među osam najboljih.

- U prethodnom izdanju dočekali smo Hermes Analiticu, a tada je situacija za nas bila puno nepovoljnija od trenutne. Taj dvoboj odradili smo nakon dva mjeseca stanke zbog pandemije, a sada smo ipak u trenažnom i natjecateljskom ritmu. Ponovili smo uspjeh, a favorita dočekujemo motivirano i rasterećeno - kaže Goran Vidaković, klupski koordinator.

Momčad, koju vodi Mario Koprivnjak, večeras neće biti u najjačem sastavu, jer je u posljednjoj drugoligaškoj utakmici u Vinkovcima Blažević zaradio ozjedu. Ostali su spremni opravdati naslov pobjednika Regije Istok, sa željom da se protiv Zagrepčana pruži i što kvalitetniji otpor. N.B.
Možda ste propustili...

MALA ODBOJKA NA REGIONALNOJ RAZINI

Rivalima motiv za dalje, Mursi primat

KICKBOXING PH U DISCIPLINI LOW KICK

U dvorani Jug se bori i svjetski prvak

MURSA-OSIJEK UZVRATILA KAŠTELANIMA I PORAVNALA SERIJU

Odluka u finalisti doigravanja za prvaka pada u nedjelju

Najčitanije iz rubrike