Crna kronika
NA DIJELU ŽELJEZNIČKE PRUGE IZMEĐU ŠIROKOG POLJA I SEMELJACA

Staricu usmrtilo pružno vozilo
Objavljeno 21. listopada, 2021.

ĐAKOVO/KORITNA - Željeznička pruga i promet na njoj uzeli su još jedan život. Na željezničkom pravcu Osijek - Đakovo, na dijelu između Širokog Polja i Semeljaca, uslijed naleta pružnog vozila smrtno je stradala pješakinja, rođena 1942. godine. Nesreća se dogodila u srijedu poslijepodne.

Nameće se niz pitanja - što je 79-godišnja starica radila na pruzi, kako se tu našla s obzirom da je pruga udaljena više kilometara od naselja i iz kojeg je mjesta uopće nesretna žena? Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Anici K. iz Koritne, sela u semeljačkoj općini, koje je od mjesta tragedije udaljeno i do pet kilometara. Doznajemo da je starica bila u blizini Lipovca. No, neslužbeno doznajemo da je 79-godišnjakinja voljela puno hodati pa otuda, vjerojatno, i razlog njenog odlaska tako daleko od kuće. Nadalje, doznajemo, i da je povratnica iz Njemačke, a nakon što je otišla u mirovinu. Nije bila udavana i živjela je sa sestrom u Koritni. Inače, na tom području dio pruge ide i kroz šumu.

Očevid će utvrditi okoknosti naleta pružnog vozila - neslužbeno doznajemo teretnog vlaka, na nesretnu ženu. Dok je trajao očevid, putnici su prevoženi autobusima. S.Župan

Možda ste propustili...

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura

POLICIJA POZIVA GRAĐANE DA VRATE ORUŽJE

Pronašao minu radeći u polju

SEDAM PROMETNIH NESREĆA S OZLIJEĐENIMA

Policija poziva na oprez, i dva djeteta ozlijeđena u sudarima

Najčitanije iz rubrike