Dome slatki dome
ZABAVA I DRUŽENJE

Dekoracije će svaki događaj učiniti posebnim
Objavljeno 21. listopada, 2021.
Spremate li se za veliku proslavu, neka ona ovaj put bude uistinu posebna i za pamćenje

Iako je pandemija koronavirusa na neko vrijeme stopirala sva druženja, zadnjih mjeseci ponovno su druženja uzela maha, a ako se i sami spremate na organizaciju, donosimo savjete kako događaj učiniti posebnim.



Dječji rođendani, krizme, krštenja, ili neki drugi povodi za zabavu i druženje s bliskim ljudima oko sebe bili su, nažalost, neko vrijeme stopirani. Jasno, tomu je bilo tako zbog pandemije koja je zadesila cijeli svijet, pa tako i Hrvatsku. No, s boljim brojkama glede broja zaraženih, kao i s povećanjem broja onih koji su se cijepili, polako, ali sigurno vraćamo se u staru normalu. Kada malo sagledamo situaciju, nešto dobro što smo i naučili jest to da proslave treba itekako cijeniti, jer nikad ne znamo kada opet može doći do njihove zabrane. Kako bi vam proslave ostale u najljepšem sjećanju, možete se odlučiti i za profesionalce koji će vam pomoći u dekoriranju ambijenta.

Uključite ukućane


Glavninu događaja koje danas prosječna obitelj organizira kao razlog ima djecu. Jasno, razlog je dječji, no zato u proslavi uživaju svi, od roditelja, pa do uže i šire rodbine, ali i prijatelja. Dječji rođendan, krštenje, prva pričest, krizma, imendani, sve su to važni datumi za djecu koje roditelji žele zauvijek zabilježiti kroz proslavu. Bez obzira na to o kojem se važnom datumu radilo, bitno je organizaciji proslave posvetiti i ono najvažnije - u nju uključiti ukućane, posebice djecu. Iako nitko neće reći da ne voli biti iznenađen, a zasigurno najviše iznenađenjima se raduju djeca, ipak je nekada poželjno uključiti ih u rad i organizaciju. Iako malena, djeca znaju najbolje svoje želje koje ćete onda lako provesti u djelo. Iako je hrana nezaobilazna i svakako je u fokusu, ambijent je taj koji će sve ostaviti bez daha.

Da biste iznenadili slavljenika, možete dati izraditi figuru njegovog omiljenog crtića od balona. Odaberite temu i pripremite pozivnice, čašice, tanjuriće i salvete u skladu s temom koju ste odabrali. Naravno, nezaobilazna je i torta! Tortu također povežite s tematikom uređenja i dekoracija kako bi sve skupa bilo stilski povezano. Kako bi cijeli prostor dobio dozu glamuroznosti, najbolje je poigrati se tematskim balonima i bojama. Nijanse plave za dečka, roza za curice, ili bezvremenskih klasika poput nijanse zlatne ili srebrne, učinit će prostor zaista posebnim.

Pastelni baloni


Uvjereni smo kako ideja za dekoriranje prostora neće nedostajati, no provesti ideju u djelo može biti znatno kompliciranije negoli se čini. Iako se nekada dekoriranje čini jednostavnim, iza njega je mnogo truda, iskustva, ali i opreme.

Baloni u raznim veličinama, lukovi, stalci za kolače i slastice, vaze i cvijeće učinit će svaki prostor glamuroznim. Što je danas in, što se najviše traži te koji su to događaji? Sve se više balonske dekoracije traže na djevojačkim večerima i u svatovima. Ono što je dosad bilo najviše traženo su bijelo-zlatne, a u zadnje vrijeme i pastelne kombinacije balona. Isto tako, sve više je i tematskih događaja. Spremate li se za proslavu, neka ona ovaj put bude uistinu posebna i za pamćenje. M.R.
Odaberite temu i pripremite pozivnice, čašice, tanjuriće i salvete u skladu s temom

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike