Osijek
PODUZETNIČKI INKUBATOR BIOS

Mosh! tehnološki vikend u Kulturnome centru
Objavljeno 14. listopada, 2021.
Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o., u suradnji s partnerom iz Hrvatske, Gradom Osijekom te partnerima iz Srbije, Poslovnim inkubatorom Novi Sad i Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam sudjeluju u provedbi projekta CB NET. Projekt je nastao kao posljedica nezaposlenosti u prekograničnoj regiji, a oslanja se na potencijal rasta i razvoja ICT industrije, osobito područja kreativnih industrija te industrije računalnih igara. Kako bi se povećao broj zaposlenih, a također i utjecalo na jačanje suradnje u prekograničnoj regiji, tijekom projekta organizirale su se brojne edukacije te ciljani događaji.

Sukladno navedenom projektu Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. i Udruga Osijek Software City, uz pokroviteljstvo Grada Osijeka, organiziraju Mošh! tehnološki vikend u sklopu kojeg će se održati predavanja, prezentacije primjera dobre prakse, okrugli stol na temu “Razvoj i funkcioniranje gaming i kreativne industrije” te 24-satni hackathon. Za pobjednike hackathona osigurana je bogata nagrada.

Mošh! tehnološki vikend održat će se 15. i 16. listopada, u prostorijama Kulturnog centra Osijek, Ulica kneza Trpimira 2a. I.R.G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike