Regija
JOŠ STIGNETE UŽIVATI UZ TAMBURICE I BOGATU GASTRONOMIJU NA TENINOM SALAŠU

"Tenin sokak" u sklopu 56. Vinkovačkih jeseni nudi najbolja tradicijska jela i zabavu
Objavljeno 16. rujna, 2021.

U nedjelju 12. rujna započele su 56. Vinkovačke jeseni, najveća kulturna manifestacija u regiji, koja će trajati sve do nedjelje 19. rujna, a u sklopu koje je otvoren i restoran „Tenin sokak“ na Teninom salašu (Ulica kralja Tomislava 31). Ova nadaleko poznata i cijenjena manifestacija u Vinkovce i ove godine privlači ljubitelje tradicije, domaće kuhinje i dobre zabave.

Tako je centar vrhunske gastronomije ponovno postao restoran „Tenin sokak“ koji po običaju ovaj tradicionalni hrvatski folklorni festival u Vinkovcima obogaćuje ponudom najboljih slavonskih specijaliteta.


Ovog rujna svi zainteresirani za slavonsku kulturnu baštinu mogu ponovno uživati u izvornim gastronomskim delicijama u samom srcu Slavonije i uz pravi šokački ambijent. Restoran „Tenin sokak“ na Teninom salašu će za vrijeme trajanja Vinkovačkih jeseni svaki dan od 11 sati do ponoći posluživati omiljena tradicionalna jela kao što su šaran na rašljama, teletina i janjetina ispod peke, čobanac, poderane gaće, sarma, roštilj, razne pite i još mnoštvo raznih slatkih i slanih specijaliteta.


Uživanje u tradicionalnoj slavonskoj kuhinji jednostavno nije isto bez zvuka tamburice. Da bi doživljaj predivne slavonske baštine bio potpun, za posjetitelje restorana „Tenin sokak“ pripremljen je bogat tamburaški sadržaj. Svi posjetitelji se tako svaki dan od 18 sati mogu zabaviti uz ponajbolje lokalne tamburaše, kao što su tamburaški sastavi Đeram, Ringišpil i D-Mol.


Stoga ovog tjedna ne propustite najbolji spoj tradicionalnih jela i slavonske glazbe te posjetite „Tenin sokak“ na Teninom salašu, jedinstvenom šokačkom ambijentu prožetom izvornošću slavonske ravnice.

Možda ste propustili...

PREDSTAVLJAT ĆE VUKOVARSKO-SRIJEMSKU ŽUPANIJU

Kazalište Županja i Scena Martin na državnim festivalima

OPĆINA: OBAVIJEST, OPOMENA PA KAZNA

Za zapuštene okućnice kazne od 300 do 1300 €

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana