Dome slatki dome
ŠTO TREBATE ZA IDEALAN ODMOR

Za aktivan odmor uz uživanje u prirodi
Objavljeno 16. rujna, 2021.
Sve se veći broj ljudi, umjesto odlaska na more, odlučuje na koncept aktivnog odmora uz uživanje u raznim avanturističkim sportovima i aktivnostima koje nam se nude.

Ako ste i vi među njima, evo kojih pet stvari i gadgeta predlažemo da ponesete u svoju iduću avanturu. Pametni sat idealan je suputnik u avanturama – na njemu ćete lako pratiti sve svoje aktivnosti i zdravstvene parametre. Ako se, primjerice, odlučite za Huawei Watch 3 ili Watch 3 Pro, iskoristite naprednu Route Back opciju i sat će vas navigirati natrag do vaše početne lokacije kako se ne biste izgubili prilikom boravka u nepoznatom. Osim toga, najnovija serija Huawei pametnih satova pomoći će vam da upoznate vlastito stanje tjelesne forme i zdravlja. Dodatno, uz bateriju koja na Huawei Watch 3 Pro pametnom satu traje čak do tri tjedna ne morate se brinuti o punjenju ili izvoru napajanja dok ste u prirodi. Ovaj pametni sat ponudit će vam da pratite više od 100 načina vježbanja, uključujući i 19 profesionalnih načina za sportove na otvorenom ili zatvorenom te impresivnih 85 prilagođenih načina rada. Watch 3 je odličan izbor i za sve korisnike bilo kojeg iOS ili Android pametnog telefona jer je Huawei Health aplikacija kojom se uređaj uparuje s telefonom dostupna na svima njima.

Dosegnite zen


Pogled na zalaske i izlaske sunca od kojih zastaje dah još je potpuniji uz ritam omiljene glazbe. Iskoristite mogućnosti prvog adaptivnog poništavanja buke na svijetu uz Huawei FreeBuds 4 i iskusite osjećaj koji ćete dugo pamtiti. Zahvaljujući ovoj naprednoj tehnologiji slušalica će sama prepoznati oblik unutar vašeg uha i prilagoditi reprodukciju kako bi maksimalno izolirala neželjenu buku. Uz Huawei FreeBuds 4 ne morate se brinuti o punjenju dok uživate u prirodi jer je moguće uživati u reprodukciji do čak 22 sata. Također, inteligentna interakcija s drugim Huawei uređajima dat će vam priliku da uživate uz jednostavno povezivanje i upravljanje naprednim značajkama svojih uređaja preko AI Life aplikacije.

Kako biste ostali u doticaju sa svijetom na višednevnim avanturama, sa sobom možete lako ponijeti Huawei MatePad 11 – vrhunski moćni uređaj koji će vam omogućiti da ostanete u toku s vijestima i pogledate epizodu omiljene serije ili film u prekrasnom ambijentu. Zaslon MatePada 11 donosi 120 Hz frekvenciju osvježavanja, pa je idealan i za gledanje videosadržaja. Uz to, MatePad 11 odličan je i za videopozive pa ćete lako ostati povezani s najbližima dok ste na avanturama u prirodi, a ako želite uređivati fotografije ili svoj najnoviji vlog, ovaj tablet pružit će vam dovoljno snage da se pohvalite svojom najnovijom avanturom na društvenim mrežama.

Funkcionalna odjeća


Ako često boravite u prirodi, vjerojatno znate koliko je važno u svojem ruksaku ponijeti dovoljno slojeva funkcionalne odjeće kako biste ostali suhi. Ovo je važno jer se temperature u šumskim predjelima noću itekako razlikuju od sparina na koje smo obično naviknuli u gradu. Količinu odjeće prilagodite tome koliko dugo namjeravate ostati u prirodi, a svakako se preporučuje ponijeti nešto više od planiranog za bilo kakve nepredviđene situacije. Također, prije odlaska u novu avanturu dobro proučite teren i vremensku prognozu. Dovoljna količina tekućine najvažnija je prilikom boravka u prirodi i općenito bilo kakve sportske aktivnosti. Kako biste smanjili opterećenje u svojem ruksaku, prije polaska u prirodu proučite lokacije na kojima možete pronaći pitku vodu i dopunite svoje zalihe na njima.



Jasminka Knežević
Možda ste propustili...

DIZAJN: INSPIRACIJE ZA UREĐENJE

Prostorni sklad za ugodan život

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

Najčitanije iz rubrike