Crna kronika
OBRAČUN NA USKIM NJIVAMA

Noćni sukob u Osijeku: Nakon udaraca i cipelarenja, žrtva se BMW-om zabila u Peugeot napadača
Objavljeno 10. rujna, 2021.

Uistinu neobičan sukob u kojem je sudjelovalo više osoba zbio se u Osijeku, a osim šaka, sudionici su se obračunali i - automobilima.  Na snimci koja se pojavila po društvenim mrežama vidi se kako grupa mladića koji su izašli iz Peugeota koji je bio parkiran na cesti, dolaze do BMW-a i tuku dvojicu muškaraca. Vozač BMW-a je sjedio za upravljačem svog vozila, dok mu je suvozač izvučen van i cipelaren pred garažom. Mlaćenje je prekinuto nakon što je vozač BMW-a dao gas i startao prema garaži. U tom trenutku napadnuti muškarac uspjeva doći do BMW-a i sjeda na suvozačevo sjedalo.

 

 


Mladići koji su tukli, također dolaze do svoga vozila i sjedaju u njega, no tada nastaje show. BMW pod punim gasom, krećući se u "reikverc" sa parkirnog mjesta, bočno udara u Peugeot. Potom je krenuo naprijed dva tri metra, da bi se, u punoj brzini, opet vozeći u "rikverc" snažno zabio stražnjim dijelom BMW-a u Peugeot, razbivši mu prednji dio.


Cijeli sukob snimljen je, a o svemu je obaviještena policija koja je potvrdila sukob, no detalji će se znati nakon kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku. Iako se ne navodi mjesto ovog neobičnog sukoba, neslužbno doznajemo da je riječ u jednoj od ulica na Uskim njivama. M.Bugarić

Možda ste propustili...

NA PRIJELAZU STARA GRADIŠKA

Pijan pokušao autom u BiH

POŽAR U KOZJAČKOJ ULICI U OSIJEKU

Uništene tri prostorije kuće, ozlijeđenih nema

Najčitanije iz rubrike