TvObzor
SURADNJA LIDIJE BAČIĆ LILLE I ŽANAMARI

Najiščekivaniji domaći spot ovog ljeta
Objavljeno 16. srpnja, 2021.

Najiščekivaniji domaći spot ovog ljeta sigurno je onaj koji su najavljivale Lidija Bačić Lille i Žanamari za pjesmu “Stop”. Već je i sama najava ovog dueta izazvala goleme reakcije publike, a pjesma je vrlo brzo postala jedna od najemitiranijih u Hrvatskoj. Osim što daleko odudara od svega što je Lidija do sada snimala, pjesma “Stop” produkcijski i aranžmanski čvrsto staje uz bok najvećim stranim pop-hitovima, a danas je dobila i svoj vizualni identitet. Pod okriljem Zagreba, u samo jednom danu snimljen je nikad izazovniji videospot, koji je režirao Dario Lepoglavec.



Lidija i Žanamari pjevaju o muškarcu koji je za njih fatalan, a upravo im taj osjećaj daje dodatnu energiju i gorivo da žive punim plućima. Glumac u spotu odraz je muškarca koji voli snažnu ženu i upravo zato što je macho i svjestan sebe, dopušta ženi da u vezi “preuzme volan njegova auta”, i na duhovit i romantičan način bori se za njezinu naklonost. Na snimanju spota bilo je odlično, a postignutim rezultatom zadovoljne su i Lidija i Žanamari.

 

 



”Super ekipa, super vreli dan, golf-tereni, retroauto. Žanamari i ja u jednakim bodijima i vrelim scenama. Mislim da će svi biti oboreni kada vide naš spot za pjesmu STOP. Htjeli smo nešto drukčije i neočekivano. Izbjegli smo očekivanja kako ćemo se izvijati u kupaćim kostimama uz more. Ovo je drukčija doza seksi-adrenalina. Uživala sam na snimanju s top ekipom”, rekla je Lidija Bačić Lille.

”Baš sam uživala i odlično se zabavila na snimanju spota! Lidija je jako ugodna osoba i iznimno je lako s njom raditi, što je zaista rijetkost. Najdraži dio snimanja bio mi je u Pontiac Firebird Trans Amu jer mi je moj tata prenio svoju ljubav prema oldtimer automobilima te su mi najljepše uspomene iz djetinjstva vezane uz naš zlatni Mercedes 280 SL. Ta scena na autu i taj miris vintage automobila baš su mi probudili lijepe uspomene i dali mi energiju. Divljala sam po tom Pontiacu kao da me netko pustio s lanca. Naš redatelj Dario Lepoglavec imat će materijala, to je sve što ću reći”, na kraju je rekla Žanamari.

Foto: Matea SMOLČIĆ SENČAR
Najčitanije iz rubrike