Crna kronika
STRAŠNA TRAGEDIJA U OTOKU

U prometno nesreći smrtno stradalo dijete
Objavljeno 12. lipnja, 2021.

OTOK

Strašna se tragedija dogodila u gradu Otoku gdje je danas u prometnoj nesreći smrtno stradalo dijete. Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske u večernjim su satima izvjestili da se nesreća dogodila u 16,40 sati u otočkoj Strossmayerovoj ulici, ne navodeći dob djeteta.

Neslužbeno se moglo doznati, kako je u kobnoj nesreći poginuo dječak, u dobi od 9 godina, iz Otoka.

- Danas, 12. lipnja, u 16,40 sati u Otoku, u Strossmayerovoj ulici, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradalo dijete. Hitna medicinska pomoć je u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima odmah prevezla stradalo dijete, no nakon ukazane liječničke pomoći dijete je u bolnici preminulo. Utvrđeno je da je 65-godišnji hrvatski državljanin upravljao osobnim automobilom austrijskih registarskih oznaka te je na prometnoj cesti i traku kojom se vozač kretao dijete neoprezno prelazilo kolnik, uslijed čega je vozač vozilom naletio na njega. Došlo je do udara te je dijete odbačeno na cestovnu bankinu, naveli su iz PU u Vinkovcima.

Policijski glasnogovornik Dragoslav Živković potvrdio je medijima kako je na mjestu kobne prometne nesreće proveden očevid, a provedenim ispitivanjem “kod vozača nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu”. Vozač je, doznaje se, iz Otoka.

– Policija će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti odgovarajuće posebno izvješće, također su rekli iz policije.

Neslužbeno, sve okolnosti nesreće još će biti utvrđivane. Tijelo tragično poginulog djeteta bit će prevezeno u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar gdje će biti obavljena obdukcija.

S.Butigan

Možda ste propustili...

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

ZAUSTAVILI GA NA GRANICI

Izgon iz RH zbog krivotvorene vize

Najčitanije iz rubrike