Crna kronika
STRAVIČAN DOGAĐAJ U KNINU

U parkiranom automobilu pronađeno mrtvo dijete
Objavljeno 8. lipnja, 2021.
Stravična tragedija šokirala je u utorak, u ranim poslijepodnevnim satima, stanovnike Knina. U unutrašnjosti užarenog automobila pronađeno je beživotno tijelo dječačića vrtićke dobi. Nakon što su nasilno otvorena vrata automobila, dječaku su pokušali pomoći pozvani djelatnici Hitne pomoći, no, na žalost, liječnik je mogao samo konstatirati smrt mališana.

- Dojavu uznemirenog građanina da se dijete koje ne daje znakove života nalazi u parkiranom zaključanom automobilu, Policijska uprava šibensko-kninska dobila je oko 15 sati. Dijete je, na žalost, preminulo - potvrdio je glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić. "U tijeku su očevidne radnje prema nalogu Županijskog i Državnog odvjetništva Republike Hrvatske. Nećemo prejudicirati kako je do toga došlo, jer to ćemo još kriminalističkim istraživanjem utvrditi. U šoku su istražitelji i ljudi koji su ga pronašli, a riječ je o dječaku predškolske dobi", rekao je Pavić.

Iako službenih informacija o detaljima tragedije nema zbog obavljanja očevida, Kninjani prepričavaju na društvenim mrežama kako je nesretno dijete, u dobi između četiri i pet godina, od jutra bilo samo u automobilu. Roditelj ga je navodno u jutarnjim satima ostavio usnulog u automobilu, nakon što je otišao na posao, a trebao je sina ostaviti u vrtiću. U Kninu je u utorak u 14 sati izmjereno 28 Celzijevih stupnjeva, a u unurašnjosti automobila ona je bila mnogo veća, i smrtonosna za dječaka. M.Bugarić
Možda ste propustili...

IMAO JE 3,56 PROMILA ALKOHOLA U KRVI

Pijan, teško ozlijeđen u tučnjavi

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura

OROLIK I BELI MANASTIR

Jedan lopovluk riješen, drugi nije

Najčitanije iz rubrike