Mozaik
VALPOVČANKA OSVAJA NACIONALNU TOP-LJESTVICU

Meri Andraković s hitom "Bilo je dobro" ostvarila najviši ulaz na Hr Top 40
Objavljeno 2. lipnja, 2021.

Na prošlotjednu HR Top 40 listu radijskog emitiranja ušlo je šest novih pjesama. Meri Andraković s pjesmom “Bilo je dobro” osvojila je novi najviši ulaz na HR Top 40 listi. Pjesma se našla na osmom mjestu, što ne začuđuje, budući da ima zarazan ritam i pozitivne riječi utjehe koje pričaju o ljubavi, podsjećajući nas da uživamo u lijepim stvarima dok traju.



- Neizmjerno sam sretna i ponosna na svoj tim s kojim surađujem od svojih glazbenih početaka, a to su Boris i Valerija Đurđević, i na sebe kao pjevačicu, što smo odmah nakon albuma prvijenca, koji je izišao prije nekoliko mjeseci, premašili sva očekivanja i popeli se na 8. mjesto top-liste s novim singlom. “Bilo je dobro”, a i bit će još bolje u Vodicama na CMC festivalu, jer vam pripremamo pravo pop-iznenađenje - rekla je Meri. Ovaj ljetni hit donosi nam Croatia Records.

Pjesma “Ide bolja godina” Ivana Zaka ostvarila je ulaz na 23. mjesto HR Top 40 liste. Zaprešić Boys & Opća opasnost s pjesmom s pjesmom “8 slova” ušli su na 26. mjesto liste. Ovo izdanje donose nam Croatia Records i Rubikon Sound Factory. Tekst pjesme napisao je Marko Novosel, a glazbu Ante Pecotić. Za aranžman i produkciju zaslužni su Bojan Šalamon - Shalla i Branimir Jovanovac Bani.- Iznimno nam je drago što je zajednička pjesma grupa Zaprešić Boys i Opće opasnost ušla na HR Top 40 listu. Veselimo se Euru i nadamo se što boljem plasmanu naših nogometaša. Hvala i pozdrav od obje ekipe - komentirali su Zaprešić Boys & Opća opasnost. Atraktivan videospot snimljen je u Rubikon Sound Factory studiju i Studiju MAK, a za videoprodukciju, režiju i montažu zaslužni su Nevio Smajić i Mario Borščak.

U suradnji s Albertom Limićem i Scardonom, Hari Rončević snimio je novu pjesmu “Sve smo mi u pakao prevorili”, koja je također ušla na top-listu. Uvrstile su se i Ana Opačak & Gabi Novak s “Pjesmom”, u izdanju Aquarius Recordsa. Grupa Colonia uspješno stvara već 25 godina, pa su tako snimili novu pjesmu “Sama”, koja je ušla na 35. mjesto HR Top 40 liste najemitiranijih pjesama u državi, pa tako predstavlja posljednji novi ulaz.

Na prvom je mjestu Albinin hit “Tick-Tock” s kojim je prošli tjedan nastupila na Eurosongu u Rotterdamu. Osim toga, “Tick-Tock - Local Version” također je postala slušanija prošloga tjedna - skočila je s 19. mjesta liste na 7. te time ostvarila najveći skok na listi. Na drugom mjestu liste nalazi se Gibonni s pjesmom “Kiša (Z’naab)”, koji nam donosi Dallas Records. Treće mjesto liste pripalo je Massimu s pjesmom “Putujemo i kad stojimo” (Aquarius Records).

Tanja Kvorka

Zaprešić Boys & Opća opasnost s pjesmom “8 slova” ušli su na 26. mjesto liste
Možda ste propustili...

U NOVOJ SERIJI “THOSE ABOUT TO DIE” ROLANDA EMMERICHA

Hopkins kao car Vespazijan

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

Najčitanije iz rubrike