Sport
DINAMO SE MUČIO I POBIJEDIO

Istra nam je bila dobra priprema za Osječane
Objavljeno 19. travnja, 2021.
Nogometaši Dinama u 29. kolu Prve HNL nisu odigrali neku posebno dobru utakmicu, ali su uspjeli svladati Istru 1961 s 1:0 i ponovno zasjesti na vrh tablice. "Modrima" je put do pobjede olakšao igrač Puljanja Petar Bosančić nevjerojatnim kiksom, nakon kojega je pao odlučujući pogodak. Dinamo je protiv Istre odradio posao, napravio ono što se od njega očekivalo, no jasno je da u osječkom Gradskom vrtu u srijedu mora biti mnogo bolji da bi nešto uzeo.

- Teško smo dolazili u prilike, očekivali smo da će biti tako, da će se Istra braniti. Žao mi je što nismo više pokušavali udarcima izvana - kazao je trener Dinama Damir Krznar, pa se osvrnuo na derbi s Osijekom u srijedu:

- Ta utakmica je jednako važna kao i sve druge do kraja. Svaka nosi tri boda. Naravno da će u psihološkoj prednosti biti onaj tko pobijedi, ako uopće bude pobjednika, a nadamo se da hoće. Istra je bila dobra priprema za Osijek, igrači su pokazali želju, krvoločnost, agresivnost, pokazali su da nakon utakmica u Europi još ima benzina u nama - zaključio je Krznar. I. Li.
Možda ste propustili...

SUSJEDI SE GADNO POSVAĐALI, VIDJET ĆE SE I NA SUDU

Krstanović: Ponaša se kao budala; Komak: Tužit ću ga

PAKET24 PREMIJER LIGA ZA RUKOMETAŠE

Poraz Osijeka, borba za opstanak se komplicira

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

Najčitanije iz rubrike