Crna kronika
DIREKTAN SUDAR KAMIONA I AUTOMOBILA

Dvoje mrtvih u sudaru kod Bjelovara
Objavljeno 15. travnja, 2021.
Dvije starije osobe izgubile su život u teškoj prometnoj nesreći koja se u četvrtak, u jutarnjim satima, dogodila na bjelovarskoj obilaznici. Oni su se nalazili u automobilu koji se direktno sudario s kamionom. Nakon sudara oba su vozila sletjeli s prometnice.

Nesreća se dogodila oko 7.30 sati, kada je automobil bjelovarskih registracija u jednom trenutku počeo krivudati po cesti. Pretpostavlja se da je vozaču tijekom vožnje pozlilo, pa je, na žalost, automobilom skrenuo u lijevi prometni trak u trenutku kada je iz suprotnog smjera naišao kamion koprivničkih registracija. Nakon saznanja za nesreću, uz policiju su na bjelovarsku sjevernu obilaznicu izišli i vatrogasci koji su unesrećene izvukli tek nakon rezanja lima automobila. Na mjestu nesreće bila je i ekipa Hitne pomoći, no unesrećenima se nije moglo pomoći. Preminuli su od težine zadobivenih ozljeda na mjestu nesreće, pa je liječnik samo mogao konstatirati smrt vozača i suvozačice.

Za vrijeme intervencije vatrogasaca, a potom i očevida prometne policije, promet frekventnom prometnicom bio je u prekidu, pa su sva vozila preusmjeravana na okolne prometne pravce. M.Bu.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike