Mozaik
BIVŠI NOGOMETAŠ U NOVOM PROJEKTU

Beckham će snimiti seriju za Disney+
Objavljeno 16. travnja, 2021.

Streaming servis Disney+ ovih je dana potvrdio ono o čemu se već neko vrijeme šuška, a to je da će ući u projekt zajedno s bivšom nogometnom zvijezdom Davidom Beckhamom. Kao dio širenja platforme Disney+ na Europu, oni će s 45-godišnjim Englezom snimati tzv. factual seriju pod nazivom "Save Our Squad", prenosi portal Deadline.

Nekadašnji nogometaš Manchester Uniteda, Real Madrida, LA Galaxyja, Milana, Paris Saint-Germaina i dugogodišnji engleski reprezentativac u nadolazećem će se serijalu vratiti na terene u istočnom Londonu, gdje je i sam kao dijete počeo igrati nogomet, i gdje će biti mentor mladim nogometašima amaterima i njihovim timovima, a sve kako bi izborili opstanak u ligi. Beckham i njegov tim udružit će se s igračima, njihovim trenerima i cjelokupnom zajednicom u svrhu onoga što su producenti opisali kao "inspirativno i transformativno životno putovanje".

Izvršni producent serijala "Save Our Squad", Sean Doyle, izjavio je kako je uzbuđen zbog činjenice da se David Beckham odlučio na suradnju sa streaming servisom Disney+.

- Ovo je sjajna prilika da se pokaže važnost i utjecaj dječjih momčadi na zajednice u Velikoj Britaniji. Ova serija bit će uzbudljiva, dramatična, inspirativna i ohrabrujuća - sve ono što je David imao u vrijeme kada je igrao - rekao je Doyle.

S druge strane, Beckham je oduševljen činjenicom što će snimati ovu seriju za Disney+ jer će time, kako kaže, upozoriti na dječji nogomet koji je i on iskusio u vrijeme odrastanja i koji mu je značio jako puno u počecima njegova života posvećenog nogometu.

- Imao sam toliko sreće da sam imao dugu i uspješnu igračku karijeru, a sada je nevjerojatno da imam priliku vratiti se tim zajednicama kao mentor. Razvoj i njegovanje mladih talenata izuzetno su važni u igri. Sjajno je surađivati sa streaming servisom Disney+ na ovome projektu - izjavio je Beckham, čija će medijska tvrtka Studio 99, zajedno s britanskom televizijskom produkcijskom kućom Twenty Twenty, biti koproducent serije "Save Our Squad". D. Miklić
Vratit će se na terene u istočnom Londonu, gdje je i sam kao dijete počeo igrati nogomet
Najčitanije iz rubrike