TvObzor
CRUELLA - NOVI DISNEYEV SPEKTAKL

Oskarovka Emma Stone tumači legendarnu zlicu
Objavljeno 16. travnja, 2021.

Oscarom nagrađena Emma Stone Disneyjeva je “Cruella” u novom igranom filmu koji prati priču o buntovnim mladim danima jedne od najozloglašenijih filmskih likova; zloglasne, moderne, fantastične negativke legendarne Cruelle de Vil. Film u kina stiže 27. svibnja.

Radnja je smještena u London 1970-ih i istražuje kako je zapravo nastala Zlica od Opaka, jedna od istovremeno najstrašnijih i najdražih Disneyjevih zlikovica. U želji da postane slavna dizajnerica Cruella stiže u London. Njezin osjećaj za modu primjećuje barunica Von Hellman, inače modna legenda koju tumači Emma Thompson, dvostruka dobitnica Oscara. Njihova veza pokreće tijek događaja i otkrića koja će navesti Cruellu da prigrli svoju opaku stranu i postane ohola i osvetoljubiva modistica.

Uz Emmu Stone i Emu Thompson, ostale uloge tumače Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste i Mark Strong. Film je režirao Craig Gillespie, a producirali su Andrew Gunn, Marc Platt i Kristin Burr, dok su Emma Stone i Michelle Wright u ulogama izvršnih producentica. Dvostruka Oskarovka Jenny Beavan kreirala je sjajne, živopisne kostime koje ćemo zapamtiti.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike