Tehno
GH200 I GH300

Nove AOC gejming slušalice
Objavljeno 2. travnja, 2021.
Svaki gejmer koji ima iskustva u igrama žanra multiplayer shooter složit će se da je zvuk jednako važan kao i slika. Zvuk visoke kvalitete nije važan samo u FPS naslovima, već i u svim žanrovima, primjerice u pričama temeljenima na akcijskim/RPG igrama, kako bi se uživalo u epskim zvučnim zapisima i razumljivim dijalozima, te u trkaćim ili simulacijskim igrama, kako biste čuli detalje svakog dijela vozila. AOC-ove slušalice GH200 i GH300 opremljene su 50 mm neodimijskim driverima, nudeći frekvencijski opseg od 20 Hz do 20 kHz i rade s impedancijom od 32 Ω (± 15 %) za optimalnu kvalitetu zvuka.


Gejmeri će cijeniti i odvojivi mikrofon za komunikaciju sa svojim timovima u igri ili u VoIP softveru kao što je Discord/Teamspeak. Mikrofon se može namjestiti u svim smjerovima, a može se optimalno prilagoditi udobnosti i razini zvuka. S frekvencijskim rasponom od 100 Hz do 10 kHz, koji odgovara onomu ljudskog govora, on filtrira buku na vrlo niskim i vrlo visokim frekvencijama kako bi pružio jasnu kvalitetu zvuka i govora. Zahvaljujući dizajnu savršeno prilagođenim za uši, vanjski zvukovi poput glasnih ventilatora računala ili ulične buke ne ometaju igrača, dok jastučići za uši od umjetne kože i memorijske pjene osiguravaju ugodnu upotrebu tijekom dugih sati. Vanjski poklopac s metalnom mrežicom jamči trajnost slušalica, dok prilagodljivi čelični klizač povezuje fleksibilnost za bilo koju veličinu glave i optimalno raspoređuje težinu.


AOC GH300 dolazi s USB kabelom od 2 m. Zahvaljujući njegovoj virtualnoj mogućnosti 7,1 surround zvuka, gejmeri mogu točno odrediti odakle dolazi zvuk u igri, povećavajući mogućnost za odgovarajuću reakciju ili za uživanje u filmovima dok se osjećaju potpuno uronjeni u priču. AOC GH200 i GH300 bit će dostupni od svibnja 2021. po cijeni od 319, odnosno 419 kn. M.R.
Možda ste propustili...

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

MARATON-TEST: SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA

Izvrsne performanse i vrhunska kamera

Najčitanije iz rubrike