Regija
DOBITNICI TRAVELLER REVIEW AWARD 2021

Hotelu Kurija Janković
nagrada Booking.coma
Objavljeno 7. ožujka, 2021.
Na adresu hotela Kurija Janković stigla je nagrada Booking.coma, Traveller Review Award 2021, dodijeljena na temelju visokih ocjena gostiju za uslugu koja im je pružena u hotelu.

"Želim vam osobno čestitati na Traveller Review Award za 2021. godinu. Uz mnoge druge izazove, 2020. je bila godina s mnogo ograničenja što se tiče putovanja. To znači da su vaši gosti još više cijenili malobrojna putovanja na koja su uspjeli otići i vi ste im pritom pružili srdačnu dobrodošlicu. Izvrsne recenzije koje ste dosljedno dobivali tijekom prošle godine pokazuju koliko gosti cijene sve što činite za njih. I mi to također iznimno cijenimo. Cijeli tim Booking.coma i ja zahvalni smo, kao i uvijek, na predanosti u pružanju srdačne dobrodošlice putnicima. Ulaskom u 2021. godinu veselim se prilikama koje nas čekaju. Veselim se prilici da ojačamo svoju suradnju dok nastavljamo zajedno na putu prema oporavku cijelog sektora. Od svih nas u Booking.comu hvala vam još jednom na vašoj susretljivosti i nevjerojatnoj gostoljubivosti", naveo je u svojemu pismu Glenn Fogel, predsjednik i izvršni direktor Booking.coma.

Booking.com osnovan je 1996. godine u Amsterdamu te se iz male nizozemske startup tvrtke razvio u jednu od vodećih online tvrtki u području putovanja na svijetu, a misija mu je spajanje milijuna putnika s nezaboravnim iskustvima, mnoštvom prijevoznih opcija i nevjerojatnim smještajnim objektima, od kuća za odmor do hotela. Booking.com dostupan je na 43 jezika i u ponudi ima više od 28 milijuna smještajnih jedinica.

– U vrijeme kada je cijela industrija zbog ograničenja putovanja doživjela brojna iskušenja, sretni smo i ponosni što je ovako vrijedna nagrada stigla na adresu našeg malog hotela. Rezultat je to predanog truda i rada svakog od naših zaposlenika kako bi usluga u hotelu bila što kvalitetnija. Zajedničkim smo snagama godinu za godinom stvarali ovu našu priču i prolazili zajedno lijepe i teške trenutke. Od ukupno 375 recenzija koje su naši gosti ostavili na platformi Booking.com, prosječna ocjena Kurije Janković je 9.3/10. Važan je to rezultat uzimajući u obzir da je naš rad svakodnevno praćen i ocjenjivan od naših gostiju. Upravo su nam oni motivacija da s dozom optimizma odgovorimo i na sve sljedeće izazove koji su pred nama – rekla je Sanja Sudar, voditeljica hotela.
Možda ste propustili...

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

Za Općinu Donja Motičina 35.000 €

U BARANJU STIGLA JOŠ JEDNA NAGRADA

Baranjski bećarac je Simply the Best

Najčitanije iz rubrike