Regija
ZAJEDNICA TEHNIČKE KULTURE ODRŽALA IZBORNU SJEDNICU

Novi je predsjednik Goran Hajnal
Objavljeno 3. ožujka, 2021.
NAŠICE

Zajednica tehničke kulture Grada Našica održala je redovitu izbornu skupštinu. Uz podnošenje izvješća i donošenje planova za 2021. godinu, izabrano je i novo vodstvo Zajednice.

Za novog predsjednika izabran je Goran Hajnal, profesor mentor fizike i politehnike, dugogodišnji voditelj radionica elektrotehnike i elektronike u Centru tehničke kulture. Donesena je odluka da će novoizabrani predsjednik zastupati ZTK Našice u Hrvatskoj zajednici tehničke kulture i Zajednici tehničke kulture Osječko-baranjske županije te će ujedno predstavljati tu ZTK u Upravnom odboru ZTK OBŽ-a.

Istaknuto je da ove godine ZTK Našice obilježava 55 godina od osnivanja i da se to namjerava prigodno obilježiti nizom aktivnosti i izdavanjem monografije s pregledom događaja bitnih za ZTK. Predstavljanje monografije planira se održati u rujnu ili listopadu 2021. uz svečanu sjednicu ZTK i dodjelu nagrada i priznanja zaslužnim pojedincima i udrugama.

Skupština je završila zahvalom novoizabranog predsjednika i njegovim pozivom na angažiranje svih koji mogu pridonijeti boljitku rada i razvoju tehničke kulture u Našicama. M.K.S.
Najčitanije iz rubrike