Regija
TRAMIŠAK S BARANJSKIM NAČELNICIMA

Projekti i mogućnosti korištenja EU fondova
Objavljeno 2. ožujka, 2021.
BELI MANASTIR - O ulaganjima u Baranju, razvojnim projektima i mogućnostima korištenja fondova EU-a s predstavnicima baranjskih jedinica lokalne samouprave na radnom sastanku u maloj gradskoj vijećnici razgovarala je Nataša Tramišak, ministrica regionalnoga razvoja i fondova EU-a.

- Jedna od osnovnih tema sastanka bila je formiranje novog programskog razdoblja, 2021. - 2027., te verifikacija tih programa, jer su sve baranjske općine i Grad Beli Manastir zainteresirani da u idućem razdoblju maksimalno iskoriste dostupna sredstva - rekao je gradonačelnik Belog Manastira, Tomislav Rob, naglasivši kako je sastanak održan na inicijativu baranjskog saborskog zastupnika Stipana Šašlina.

Zaključeno je da će slični sastanci "na terenu" biti dobar put za planiranje projekata koji se tiču cijele Baranje. Ističe se kako je dobro što će udio sufinanciranja i nadalje biti 85:15 te kako jedini baranjski grad u bliskoj budućnosti očekuje raspisivanje javne nabave za izgradnju stadiona, skladišnih kapaciteta i još jedne poslovne zone (Sjever). I.G.
Možda ste propustili...

IZLOŽBA U KNJIŽNICI U POVODU SVJETSKOG DANA UMJETNOSTI

Blackout poezija - radovi osnovnoškolaca

VUKOVARSKO-SRIJEMSKA RIZNICA: ŽUPANIJA OBNAVLJA ŠKOLE I PRATI TRENDOVE

Područne škole važne za život sela, VSŽ ih podupire

Najčitanije iz rubrike