Sport
DONNA VEKIĆ OPERIRANA

Povratak turnirima već u travnju na zemlji?
Objavljeno 25. veljače, 2021.
Osječka tenisačica Donna Vekić je na Australian Openu zaustavljena u osmini finala, a u tom porazu od Jennifer Brady vidjelo se da nije prava. Šepala je, teže se kretala u dugim izmjenama, na desnom koljenu za koje se stalno hvatala bilo je nekoliko traka. U drugom setu je Osječanka tražila medicinsku pomoć i na koljeno je stavljeno još nekoliko zavoja i traka, a da to nije samo neka usputna bol pokazalo se nakon turnira u Melbourneu, nakon kojeg je Donna otišla u Švicarsku, gdje je podvrgnuta operativnom zahvatu. Operaciju je izveo doktor Roland Biedert i prema prvim prognozama stanka bi trebala biti oko mjesec dana.

Vekić je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz bolnice i napisala da je operacija prošla dobro te je zahvalila doktoru Biedertu.

- Imala sam malu operaciju desnog koljena i zahvaljujući dr. Biedertu sve je prošlo u redu. Započela sam već s rehabilitacijom i radujem se brzom povratku na teren! Hvala vam svima na porukama i podršci, posebno mojoj obitelji, timu i prijateljima - poručila je Donna.
I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike