Regija
OBAVLJEN TEHNIČKI PREGLED VRTIĆA U VELIKOM RASTOVCU

Vrtić će biti otvoren na proljeće
Objavljeno 25. veljače, 2021.
CRNAC - Održana je redovna 22. sjednicu općinskog Vijeća Crnac na kojoj je doneseno nekoliko odluka i zaključaka važnih za općinu. Na aktualnom satu načelnik je vijećnike izvijestio o obavljenom tehničkom pregledu dječjeg vrtića u Velikom Rastovcu.

- Ono što nas posebno veseli uspješno je obavljen tehnički pregled našeg dječjeg vrtića. U sljedećih desetak dana očekujemo izdavanje rješenja Virovitičko-podravsko županije za početak rada vrtića. Nakon dobivanja tog rješenja prelazimo na upis djece i nakon toga idemo na javni natječaj za zaposlenje djelatnika i to za dva odgajatelja, pomoćnu kuharicu i čistačicu. Preostaje potom još i javni natječaj za ostale djelatnike koje smo udružili s općinama partnerima u zajedničkom vrtiću ‘‘Lipa‘‘, a to će raspisati novoimenovana ravnateljica Kristina Krmpotić iz Čačinaca. U našem vrtiću bit će moguć upis 20 djece, i to u jednosmjenskom radu – rekao je načelnik Damjan.

Vijećnici su donijeli i odluku o povjeravanju poslova i održavanju objekta dječjeg vrtića u Velikom Rastovcu zajedničkoj ustanovi Dječjeg vrtića ‘‘Lipa".

Načelnik Damjan najavio je i formiranje komunalne službe u općini.

- Obavio sam razgovor s načelnikom Čađavice Mirkom Rončevićem te smo dogovorili kako bi ujedinili komunalne službe. Prošle godine počeli smo kupovati komunalne strojeve jer želimo da ta nužna djelatnost bude prisutna u našoj općini. Još je preostalo dogovoriti pravne detalje – rekao je Damjan. V.G.
Možda ste propustili...

SELO PRED IZUMIRANJEM S 23 STANOVNIKA

Asfalt u Kladavac stigao prekasno - ljudi su otišli

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

Za Općinu Donja Motičina 35.000 €

POVJERENSTVO ZA SUZBIJANJE OVISNOSTI VPŽ-A

Novi je predsjednik Siniša Brlas

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana