Mozaik
ANIMIRANO-IGRANA EKRANIZACIJA

Film "Tom&Jerry" od 25. veljače u kinima
Objavljeno 25. veljače, 2021.
Jedno od najomiljenijih rivalstava u povijesti 25. veljače tjedna stiže na velika platna! Najgori prijatelji, najbolji neprijatelji, mačak Tom i miš Jerry izvode svoje nove vratolomije u najnovijem filmu koji kreće u redovnu distribuciju u domaćim kinima.


Klopke iz kojih se mudri miš uvijek izvuče, a nestašna mačka na kraju vrišti od bola, stižu pred domaću publiku u nešto drugačijoj formi od tradicionalne. Iako su stari rivali animirani, u filmu ćemo uz njih gledati i žive glumce i stvarnu scenografiju.


Priča kreće od trenutka kad se Jerry useli u najljepši hotel New Yorka, baš uoči "vjenčanja stoljeća", prisiljavajući time očajnog organizatora vjenčanja da hitno zatraži nužne mjere. Chloë Grace Moretz nalazi se u ulozi tek zaposlene Kayle koja ima zadatak riješiti problem glodavaca u hotelu u kojem se odvija ovaj važni događaj. Kayla u pomoć poziva upravo mačka Toma kako bi zajednički zaustavili nezvanog gosta. Slijedi, naravno, epska bitka mačke i miša koja ugrožava njezinu tek započetu karijeru, vjenčanje, a moguće i ugled samog hotela. No, uskoro se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni menadžer koji se urotio protiv njih troje.
U očaravajućoj kombinaciji klasične animacije i akcije uživo, stvorena je nova priča za legendarne likove u kojoj su prisiljeni na nezamislivo: zajedničku akciju u kojoj će spasiti stvar. Najpoznatiji dvojac u kina stiže u originalnoj i sinkroniziranoj verziji u distribuciji Blitza. T.K.
Možda ste propustili...

OSMI PUT U SLAVONSKOM BRODU

CMC 200 Slavonija fest: Parni valjak

PRINC HARRY I SUPRUGA MEGAN MARKLE

Produciraju dvije serije za Netflix

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana