Mozaik
OBJAVLJEN PRVI SLUŽBENI TRAILER

“Mortal Kombat”: Reboot filma prilično je nasilan
Objavljeno 24. veljače, 2021.

Nakon predstavljanja postera svih glavnih likova, Warner Bros. Pictures napokon je objavio i prilično brutalan prvi službeni trailer za nadolazeći reboot filma "Mortal Kombat" u režiji Simona McQuoida, prenosi Collider. McQuoid, kojemu će ovo biti prvi redateljski posao, na projektu radi već nekoliko godina. Što se tiče trailera, svi likovi izgledaju vrlo opako, a tučnjave prilično točnima i krvavima poput onih u kultnoj videoigri. Njegov sami kraj donosi i jedan fatality potez koji će sve obožavatelje zasigurno dodatno zagrijati za izlazak filma.

 

 


- MMA borac Cole Young (Lewis Tan), naviknut na dobivanje batina za novac, nije svjestan svog nasljeđa - ili zašto je car Outworlda Shang Tsung (Chin Han) poslao svog najboljeg ratnika Cryomancera Sub-Zeroa (Joe Taslim) u lov na Colea. Zabrinut za sigurnost svoje obitelji Cole odlazi u potragu za Sonyom Blade (Jessica McNamee), prema uputama Jaxa, bojnika Specijalne jedinice koji ima istu neobičnu oznaku zmaja kao i Cole. Ubrzo se nađe u hramu Lorda Raidena, boga i zaštitnika Zemaljskog carstva, koji pruža utočište onima s oznakom zmaja. Ondje Colea treniraju iskusni ratnici Liu Kang, Kung Lao i plaćenik Kano, dok se priprema stati uz najveće Zemaljske ratnike protiv neprijatelja iz Outworlda u borbi za svemir - otkriva nam službeni sinopsis.

Ovo je prvi film Mortal Kombata nakon više od 23 godine, a bit će posve neovisan o radnji prethodna dva filma. U kina i na HBO Max stiže 16. travnja. D.Miklić

Možda ste propustili...

TRAILER ZA NOVI FILM S JOAQUINOM PHOENIXOM I LADY GAGOM

Joker više nije sam, s njim je Harley

Najčitanije iz rubrike