Sport
HUMANITARNI SUSRET

Legende HR i SLO nogometa igraju u Petrinji
Objavljeno 23. veljače, 2021.
Na inicijativu predsjednika UEFE Aleksandra Čeferina i predsjednika HNS-a Davora Šukera, u Petrinji će 13. ožujka biti odigrana humanitarna utakmica između nogometnih legendi Hrvatske i Slovenije za pomoć potresom pogođenim područjima. Tom prilikom će krovna europska nogometna federacija uručiti donaciju Hrvatskom crvenom križu za pomoć područjima stradalima u razornom potresu.


- Naše misli su s ljudima iz Hrvatske u ovim teškim vremenima. Nadamo se da će im donacija nogometne obitelji pomoći u svladavanju izazova koje je prouzročio ovaj razorni potres i da će pridonijeti oporavku petrinjske regije - izjavio je predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin.


Istom prilikom Hrvatski nogometni savez predat će donaciju Županijskom nogometnom savezu Sisačko-moslavačke županije, namijenjenu obnovi nogometne infrastrukture u potresima pogođenim područjima.
Suorganizator humanitarne utakmice bit će Slovenski nogometni savez (NZS) na čelu s predsjednikom Radenkom Mijatovićem, koji će se također priključiti akciji prigodnom donacijom.


Ivana Liović
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

FINALE FUTSAL LIGE HNS-a ZA ŽENE

Osječanke osvojile jedini
trofej koji im je nedostajao

2

MINIMALAN PORAZ OSIJEKA II U IMOTSKOM

Croatijin Brazilac matirao mlade bijelo-plave

3

POMOĆ KLUBOVIMA I NOGOMETNIM ORGANIZACIJAMA

UEFA donirala 200.000 eura Zagrebu