Sport
POBJEDA CIBALIJE U ČAKOVCU

Vinkovčani preokrenuli u nastavku, Oršolić zabio u 90.
Objavljeno 21. veljače, 2021.

Tjedan dana kasnije od ostale konkurencije nogometaši Cibalije otvorili su nastavak sezone u Drugoj hrvatskoj ligi. S gostovanja u Čakovcu vratili su se sa sva tri boda zahvaljujući odličnoj igri u drugom poluvremenu u kojem su postigli oba pogotka, od kojih je onaj pobjedonosni pao u završnici susreta. Mogli su Vinkovčani i na odmor otići netaknute mreže. Kapitulirali su tek u 45. minuti nakon odličnog ubačaja Zapalača strijelac je bio Marcijuš. U nastavku susreta Cibalia je bila aktivnija ona koja je uspjela, unatoč zaostatku, nametnuti svoj ritam. Isplatilo se to već u 52. minuti kada je Jajalo izjednačio iskoristivši pasivnost domaće obrane. Istina, imali su domaći prigode za pogodak koje nisu iskoristili. Zato je svoju iskoristio Oršolić u samoj završnici susreta. Nakon ubačaja iz kuta ponovno nije dobro reagirala čakovačka obrana, a Cibalijin igrač je pogodio mrežu za veliku slavlje i tri proljetna boda koja bi trebala biti "kotač zamašnjak" u nastavku prvenstva za momčad Petra Tomića. K.L.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore
MEĐIMURJE *1(1)

CIBALIA *2(0)

ČAKOVEC - SRC Mladost. Sudac: Ante Čulina (Zagreb). Strijelci: 0:1 Marcijuš (45.), 1:1 Jajalo (52.), 1:2 Oršolić (90.). Žuti kartoni: Hasanović (Međimurje), Oršolić, Karabatić, Ciprić, Diyoke i Išasegi (Cibalia). Crvenih kartona nije bilo.

MEĐIMURJE: Jesenović, Hranilović, Zanjko, Marcijuš, Palić, Hasanović, Hlišć, Kuzminski (od 70. Mamić), Havelka (od 84. Radošević), Zapalač i Glavina.

CIBALIA: Đaković, Oršolić, Galić (od 72. Miljanić), Jazvić, Karabatić, Ciprić, Baltić, Jajalo (od 65. Pavlak), Perić-Komšić (od 72. Bubnjar), Diyoke (od 90.+3 Yoahnn) i Išasegi.
Najčitanije iz rubrike