Novosti
OBJAVLJEN NASTAVAK RAZGOVORA VIJEĆNIKA S HDZ-OM

Šimunić o snimci dao iskaz Uskoku
Objavljeno 27. siječnja, 2021.
Nezavisni vijećnik iz Oroslavja Viktor Šimunić izjavio je u srijedu, nakon što je više od dva i pol sata davao iskaz Uskoku o snimci svoga razgovora s HDZ-ovim Žarkom Tušekom i Emilom Gredičakom, da ne smije komentirati ili pričati o tom slučaju jer je to u procesu. "Nisam imao očekivanja. Prošlo je, živ sam, dao sam iskaz. To je sad u tijeku i ne smijem puno komentirati niti pričati o tome", rekao je novinarima nakon izlaska iz Uskoka. Nakon što je u utorak objavljen dio prvi Šimunićeve snimke, na kojoj mu HDZ-ovci nude suradnju na lokalnim izborima i neku funkciju nakon njih, u srijedu je objavljen i nastavak gdje HDZ-ov Tušek detaljnije govori o svojim željama za napredovanje u stranci. Navodi kako ne želi biti župan, nego ili politički tajnik HDZ-a ili ministar ‘‘ako mu se potrefi ministarstvo koje mu paše‘‘.

Na snimci spominje i dogovore koji su mogući ako Šimunić prihvati suradnju te da se u tom slučaju može sjesti ‘‘u tajnosti‘‘. H
BEZ KOMENTARA NA NOVU SNIMKU
Tušek je Šimuniću predložio da otvori treću političku opciju u županiji kako bi mogao pomoći HDZ-u da lakše zavlada županijom. ‘’SDP ima svoje birače. HDZ ima svoje, jedino gdje bi ti mogao ući su ovi koji su neopredijeljeni’’. Šimunić nakon iskaza nije želio komentirati objavu nastavka snimke jer “ne smije, a niti je vidio što je objavljeno”. “Ne smijem komentirati dalje dok je postupak u tijeku”, rekao je.
Možda ste propustili...

NOVI ZAŠTITNICI NAŠEG ZRAČNOG PROSTORA

Šest Rafalea sletjelo u Veliku Goricu

HUMANITARNA ORGANIZACIJA MARIJINI OBROCI HRVATSKA

Kampanja “Majci za ljubav”