Mozaik
JOSIPA LISAC

Ulaznice za online koncert tražene na tri kontinenta
Objavljeno 28. siječnja, 2021.
Prvi virtualni koncert Josipe Lisac, planiran za 14. veljače - datum kad cijeli svijet slavi Valetinovo i pjevačica svoj rođendan - izazvao je veliko zanimanje publike iz cijelog svijeta, pa se tako ulaznice aktivno prodaju na čak tri kontinenta. U prvih deset dana prodaje najbrže su reagirali Josipini fanovi iz Europe, Sjeverne Amerike i Azije, a ukupno je zabilježen interes iz više od dvadeset zemalja. Očekivano, najveći interes je iz Hrvatske i okolnih država, no, uz njih, ulaznice se zasad najviše prodaju u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, SAD-u i Norveškoj.

Josipa Lisac najavila je audiovizualni spektakl za 14. veljače 2021. u 20 sati, kada će, uz posebno pripremljenu scenografiju, još jednom podsjetiti na svoj prebogati katalog i bezvremenske hitove. Josipa će pjevati u pratnji svojeg sjajnog banda, uz iznimnu audiovizualnu produkciju. Na tom jedinstvenom nastupu set-listu će ispuniti brojne velike Josipine pjesme iz karijere duže od pola stoljeća, kao što su "Boginja", "O jednoj mladosti", "Dok razmišljam o nama", "1000 razloga", "Živim po svome", "Vjerujem ti sve", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Hir, hir, hir", "Danas sam luda", "Magla" te novije "Tu", "Tebi putujem" i mnoge druge.

Ulaznice za virtualni koncert Josipe Lisac u prodaji su po cijeni od 100 kuna, a na dan koncerta stajat će 120 kuna. Ulaznice prodaje isključivo sustav Entrio. T.K.
Možda ste propustili...

NOVI BANKSYJEV URADAK

Zatvorenik koji bježi

ZA PJESMU “VIDI KAKO SE SMIJEŠ”

Vatra snimila spot iz jednog kadra

Najčitanije iz rubrike