Mozaik
JOSIPA LISAC

Ulaznice za online koncert tražene na tri kontinenta
Objavljeno 28. siječnja, 2021.
Prvi virtualni koncert Josipe Lisac, planiran za 14. veljače - datum kad cijeli svijet slavi Valetinovo i pjevačica svoj rođendan - izazvao je veliko zanimanje publike iz cijelog svijeta, pa se tako ulaznice aktivno prodaju na čak tri kontinenta. U prvih deset dana prodaje najbrže su reagirali Josipini fanovi iz Europe, Sjeverne Amerike i Azije, a ukupno je zabilježen interes iz više od dvadeset zemalja. Očekivano, najveći interes je iz Hrvatske i okolnih država, no, uz njih, ulaznice se zasad najviše prodaju u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, SAD-u i Norveškoj.

Josipa Lisac najavila je audiovizualni spektakl za 14. veljače 2021. u 20 sati, kada će, uz posebno pripremljenu scenografiju, još jednom podsjetiti na svoj prebogati katalog i bezvremenske hitove. Josipa će pjevati u pratnji svojeg sjajnog banda, uz iznimnu audiovizualnu produkciju. Na tom jedinstvenom nastupu set-listu će ispuniti brojne velike Josipine pjesme iz karijere duže od pola stoljeća, kao što su "Boginja", "O jednoj mladosti", "Dok razmišljam o nama", "1000 razloga", "Živim po svome", "Vjerujem ti sve", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Hir, hir, hir", "Danas sam luda", "Magla" te novije "Tu", "Tebi putujem" i mnoge druge.

Ulaznice za virtualni koncert Josipe Lisac u prodaji su po cijeni od 100 kuna, a na dan koncerta stajat će 120 kuna. Ulaznice prodaje isključivo sustav Entrio. T.K.
Možda ste propustili...

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

Najčitanije iz rubrike