Mozaik
EPSKA AKCIJSKA AVANTURA PREMIJERU ĆE IMATI 26. OŽUJKA

Trailer za film “Godzilla vs. Kong”
Objavljeno 26. siječnja, 2021.
Nakon dugog razdoblja šutnje oko filma "Godzilla vs. Kong", Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures ovih su dana podijelili više informacija i predstavili prvi trailer za tu epsku akcijsku avanturu u režiji Adama Wingarda, prenosi The Hollywood Reporter. Riječ je o nastavku filmova "Godzilla: King of the Monsters" (2019.) i "Kong: Skull Island", koji su diljem svijeta kombinirano ostvarili zaradu od gotovo milijardu dolara. I u ovaj nastavak, u kojem se sukobljavaju dva čudovišta, uloženo je mnogo novca - približno 200 milijuna dolara.

- U vrijeme kada čudovišta hodaju Zemljom, borba čovječanstva za svoju budućnost postavlja Godzillu i Konga u borbu u kojoj će vidjeti kako se dvije najmoćnije sile prirode na planetu sudaraju u spektakularnoj borbi. I dok Monarch kreće u opasnu misiju na neistraženi teren i otkriva tragove o podrijetlu titana, ljudska zavjera prijeti da će zauvijek izbrisati stvorenja, i dobra i zla, s lica Zemlje - stoji u službenom sinopsisu filma. Glumačku postavu predvodi Alexander Skarsgård.

"Godzilla vs. Kong" debitirat će istovremeno u kinima i na streaming platformi HBO Max, 26. ožujka. Inače, ovaj film je čak 36. po redu iz filmske franšize o Godzilli. Prva 32 filma, od 1954. naovamo, djelo su japanske produkcije, tvrtke Toho, dok su posljednja četiri u holivudskoj produkciji. Što se tiče King Konga, bit će to 12. put da se pojavljuje u filmu, počevši od 1933. D. Miklić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike