Sport
PRIJELAZNI ROK U GRADSKOM VRTU

Bjelica želi Gržana, još nema dogovora s Istrom 1961
Objavljeno 23. siječnja, 2021.

Vezani članci

BJELICA PREZADOVOLJAN POČETKOM PROLJETNOG DIJELA PRVENSTVA

Kad ovako uđeš u utakmicu, onda imaš i malo sreće, a ona je uvijek potrebna

NK Osijek je u zimskom prijelaznom roku već doveo tri nova igrača, ali trener Nenad Bjelica koji je ujedno zadužen i za transfere ne misli na tome stati. Sada je naciljao krilnog igrača Istre 1961 Šimu Gržana. Tom 27-godišnjaku istječe ugovor s Puljanima ovog ljeta ali Osijek bi ga u svojim redovima želio vidjeti odmah. Bjelica je spreman u Pulu poslati čak četvoricu igrača kako bi Gržana doveo u svoju svlačionicu ali zasad dogovor s pulskim klubom nije postignut. Naime, Puljani su Gržanu već dvaput nudili novi ugovor što je on odbio, ali se bez obzira na to nisu spremni odreći svog igrača. Naime, Osijek ne nudi nikakvu novčanu odštetu već bi ju kompenzirao tako što bi u Pulu na posudbu poslao Karla Kamenara, Talysa, Roberta Miškovića i Aleksu Latkovića. No, barem zasad Istra 1961 ne pokazuje neku posebnu volju kako bi se taj posao ostvario.

Istina je kako smo zainteresirani za Gržana, ali zasad nismo postigli dogovor s Istrom oko realizacije tog transfera – kaže Nenad Bjelica, trener nogometaša Osijeka.
Naravno, to što dogovora trenutačno nema nema ne znači kako će Osijek i odustati od Gržana kojem bi dolazak u Gradskom vrtu sigurno značio novi iskorak u karijeri. D.Kl. 

Možda ste propustili...

MURSA-OSIJEK UZVRATILA KAŠTELANIMA I PORAVNALA SERIJU

Odluka u finalisti doigravanja za prvaka pada u nedjelju

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

MALA ODBOJKA NA REGIONALNOJ RAZINI

Rivalima motiv za dalje, Mursi primat

Najčitanije iz rubrike