Regija
NAPREDUJE PROJEKT VRIJEDAN 30 MILIJUNA KUNA

Otvoren most u Boškovićevoj ulici
Objavljeno 22. siječnja, 2021.
VINKOVCI - Završeni su radovi na mostu u Boškovićevoj ulici, a njegovu puštanju u promet nazočio je i gradonačelnik Ivan Bosančić u pratnji suradnika.

Most je, uz novu rasvjetu, dobio dva prometna traka umjesto četiri koliko ih je imao, a na inicijativu građana iz Mjesnog odbora "Stjepan Radić". Do završetka cijelog projekta, odnosno asfaltiranja i uređenja cijele ulice, ostalo je još nekoliko mjeseci, a u konačnici će most vrijediti nešto manje od 30 milijuna kuna.

- Ovakvi radovi uvijek izazivaju nevolje našim građanima koji žive u tim ulicama, pa se njima želim ispričati. Nažalost, to je tako, radovi moraju trajati određeno vrijeme. U siječnju je asfaltiranje i betoniranje jako zahtjevno, ali, evo, opet imamo nekoliko toplih dana i nadam se da ćemo vrlo brzo omogućiti korištenje ulice. Most je sada kompletno rekonstruiran i sljedećih nekoliko desetljeća sigurno ćemo biti mirni što se njega tiče, a vjerujem da više godina neće biti potrebni radovi ni u cijeloj ulici - istaknuo je gradonačelnik Bosančić. Među prvima koji su prošli preko novog mosta bio je i Leopold Kedmenec, koji nije skrivao zadovoljstvo njegovim otvaranjem.

- Razlika je nebo i zemlja. Ovo je sad super. Prije su bile rupe preko kojih smo padali, jedva sam čekao da se ovo sve završi. Još kad se postavi cvijeće, to će biti super, odlično. Onaj tko je radio ovo i financirao, svaka mu čast, skidam kapu - emotivno je komentirao Kedmenec. M.K.
Možda ste propustili...

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

MEĐU TRISTO DAROVITIH OSNOVACA

SKIG-ovci na zatvaranju Novigradskog proljeća

Najčitanije iz rubrike