Tehno
U PREDNARUDŽBI

Huawei Mate 40 Pro uz poklone
Objavljeno 22. siječnja, 2021.
Huaweijev flagship pametni telefon Mate 40 Pro odsad je dostupan za prednarudžbu u Hrvatskoj, kompanija je za svoj dosad najsnažniji pametni telefon pripremila i posebnu ponudu, pa će tako svi koji uređaj naruče od 18. do 31. siječnja uz njega na poklon dobiti i premium bežične slušalice Huawei FreeBuds Pro u vrijednosti od 1499 kn, kao i tri mjeseca besplatne zamjene oštećenog zaslona.

Novi Mate 40 Pro donosi najbolje od Huaweijevih tehnologija. Uređaj je podešen kako bi se korisnicima pružilo najbolje iskustvo korištenja, od moćnih performansi do jedinstvene korisničke interakcije. Huawei Mate 40 Pro dolazi s prvim 5-nanometarskim integriranim 5G čipsetom, Ultra Vision Cine sustavom kamera, Huaweijevim najbržim SuperCharge punjačem dosad, a tu je i pametnije digitalno iskustvo zahvaljujući naprednim mogućnostima interakcije s uređajem. Korisnici Huaweijem Mate 40 Pro mogu upravljati dodirom, gestama ili pogledom, a zahvaljujući Huawei Share tehnologiji mogu jednim dodirom povezati pametni telefon s Huawei prijenosnicima i uživati u opcijama kao što je uređivanje fotografija s telefona na računalu.

Najbolji Mate dosad dolazi s Kirin 9000 čipsetom i potpuno je spreman za 5G doba, kao i za izvršavanje svih intenzivnih zadataka i multitasking. Kirin 9000 ugrađen u Huawei Mate 40 Pro je najsofisticiraniji 5-nanometarski 5G SoC dostupan na tržištu, a pruža znatno poboljšane performanse i energetsku učinkovitost u odnosu prema svom prethodniku. Prvi put ikad 5G čipset ima više od 15,3 milijarde tranzistora, što ga čini najgušćim i najsadržajnijim 5G SoC-om dosad. Zahvaljujući naprednoj izradi, korisnici će uz Huawei Mate 40 Pro s lakoćom obaviti i najzahtjevnije zadatke dok je bez zastajkivanja moguće pokrenuti mnoštvo aplikacija. M.R.

Jasminka Knežević
Uređaj je podešen kako bi se korisnicima pružilo najbolje iskustvo u radu
Najčitanije iz rubrike