Regija
HUMANITARNA UDRUGA “DAR DOBROTE” ZADOVOLJNA UČINKOM U GODINI PANDEMIJE

Donirali proizvode u
vrijednosti od 371.849 kuna
Objavljeno 20. siječnja, 2021.
NAŠICE - Humanitarna udruga "Dar dobrote" održala je redovitu izborno-izvještajnu skupštinu na kojoj je donesen plan rada, financijski plan za 2021. godinu, prihvaćena su izvješća za 2020. godinu te je izabrano novo vodstvo udruge. Predsjednik udruge Robert Kresić istaknuo je da su, unatoč zbog pandemije virusa COVID-19 izazovnoj godini, postignuti neočekivani uspjesi.

- Organizirana je većina aktivnosti, a iako Socijalna samoposluga Našice nije radila u direktnom kontaktu s korisnicima, osigurana im je podrška na terenu u obliku materijalnih donacija u hrani te higijenskim i kućanskim potrepštinama. Ukupna vrijednost doniranih proizvoda iznosila je 371.849 kuna, što je približno 200.000 kuna veća vrijednost od godinu dana ranije - istaknuo je Kresić.

Udruga je tijekom 2020. godine počela i projekt "Zaželi R.A.D.O.S.T.", kojim je zaposleno 12 osoba te pružena skrb i briga za pedesetero starijih i nemoćnih korisnika.

Na skupštini su izabrani predsjednik, potpredsjednici i članovi Upravnog odbora. Tako je novi/stari predsjednik udruge ponovno Robert Kresić, a za potpredsjednice izabrane su Ana Malvić i Natalija Barišić Novačić. Za ostale članove Upravnog odbora udruge izabrane su Stella Stanojević i Branka Hajek. M.K.S.
Možda ste propustili...

SLAVONSKO-BARANJSKE POLJOPRIVREDNE POVRŠINE

Kiša je spasila usjeve, ali zbraja se šteta od divljači

JOŠ JEDNA ŽELJA MJEŠTANA VALPOVŠTINE POSTALA JE REALNOST

Novi most preko Vučice i novo raskrižje

Najčitanije iz rubrike