Crna kronika
PRIJAVLJEN 71-GODIŠNJAK

Četiri prometne nesreće skrivio u samo 15 minuta
Objavljeno 20. siječnja, 2021.
Prve dvije nesreće 71-godišnjak je skrivio u Virovitici, a nedugo zatim i u Malinovcu

U samo 15 minuta 71-godišnji vozač svojim je automobilom oštetio četiri vozila u Virovitici. Na kraju je završio u virovitičkoj bolnici na liječenju, a još se ne zna što je uzrok opasne vožnje, je li mu pozlilo ili nešto drugo.


Sve je počelo u ponedjeljak oko 17.05, kada je 71-godišnjak automobilom virovitičkih registracija prolazio Bečkom ulicom. Došavši ispred kućnog broja 8, prednjom lijevom stranom automobila prešao je na suprotni kolnički trak, i to u trenutku kada je naišlo vozilo virovitičkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnjak. U izbjegavanju sudara došlo je do bočnog kontakta dvaju vozila te do njihova oštećenja. I dok je mlađi vozač, u šoku, zaustavio automobil, 71-godišnjak je nastavio vožnju. Zatim je u Ulici Ota Horvata, kod kućnog broja 4, oko 17.15, prednjom lijevom stranom vozila ponovno prešao na suprotni kolnički trak, kada je iz suprotnog smjera naišao automobil virovitičkih registracija koji je vozila 23-godišnjakinja. Pri tome je došlo do udara prednje lijeve bočne strane obaju vozila, pri čemu su oba i oštećena. No ni tu nije bio kraj 71-godišnjakovoj vožnji, ponovno je napustio mjesto prometne nereće te nastavio prema naselju Milanovac, gdje je također skrivio dvije nesreće. Prvo je u Ulici 30. svibnja, ispred kućnog broja 31, ne krećući se sredinom obilježenog traka, opet prednjom lijevom stranom vozila prešao na kolnički trak namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera, a u istom je trenutku naišlo vozilo virovitičkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak. Tada je bilo oko 17.20 i došlo je do udara prednjih lijevih bočnih strana obaju vozila.

Nakon toga 71-godišnji vozač svojim se vozilom nastavio nekontrolirano kretati u istom smjeru te ispred kućnog broja 56 prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednju lijevu stranu još jednog vozila virovitičkih registracija, kojim je smjerom jug -sjever upravljala 35-godišnjakinja. Nakon kontakta vozila 71-godišnji vozač nastavio je voziti i onda se napokon zaustavio na zapadnom prometnom traku. Tu je dočekao i policiju. Očevidom je utvrđeno da je 71-godišnjak skrivio sva četiri sudara, dva u Virovitici i dva u Malinovcu. Pružena mu je liječnička pomoć, nakon čega je zadržan na liječenju u virovitičkoj bolnici.
Sandra Lacić
U NESREĆI OZLIJEĐENA I PUTNICA
Nakon dolaska policijske ophodnje 71-godišnji je vozač alkotestiran, pri čemu nije bilo reakcije na alkohol, nakon čega mu je u Općoj bolnici Virovitica izvađena krv radi testiranja na lijekove i opojne droge. Ukupna materijalna šteta na vozilima veća je od 20.000 kuna. U prometnoj nesreći ozlijeđena je 29-godišnja putnica, kao i 71-godišnji vozač, koji je zadržan na liječenju - doznajemo od Đurđice Veličan iz Policijske uprave virovitičko-podravske. Za sada nije poznata težina ozljeda ni 71-godišnjaka ni 29-godišnje putnice (ne navodi se u kojem je automobilu bila). Policajci su obavili očevid na sva četiri mjesta sudara, prvo u Malinovcu, a potom, nakon poziva drugih vozača, i u Virovitici.
Možda ste propustili...

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

OROLIK I BELI MANASTIR

Jedan lopovluk riješen, drugi nije

Najčitanije iz rubrike