Osijek
OSJEČKI OGRANAK „SNAGE SLAVONIJE I BARANJE” PREDSTAVIO KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA

Šišljagić: Želim Osijeku vratiti status metropole koja mu pripada
Objavljeno 16. siječnja, 2021.

Vladimir Šišljagić na konferenciji za novinare održanoj u subotu u prostorijama ogranka Snage Slavonije i Baranje za grad Osijek, predstavio se kao kandidat za gradonačelnika grada Osijeka. Naglasivši kako gradonačelnik mora biti osoba s imenom i prezimenom, Šišljagić je rekao kako je razlog za kandidaturu bila osobna tjeskoba, tuga i revolt zbog deprimirajućeg stanja u gradu koje predugo traje.
Na upit hoće li se u nastojanju za mjesto gradonačelnika prikloniti tzv. velikim strankama, Šišljagić kaže kako na izbore želi izići bez trgovanja, kalkulacija, dogovora i kompromisa. Jedina potpora koju želi je potpora sugrađana. 
Na kandidaturi za gradonačelnika ispred osječkog ogranka „Snage Slavonije i Baranje” predstavljeni su i član predsjedništva osječkog ogranka stranke mag. kiparstva Drago Stojaković, potpredsjednica ogranka prof. Željka Fuderer Levak, tajnik i član osječkog ogranka Božidar Šnajder, zamjenica predsjednika stranke Zvjezdana Tuma Pavlov te predsjednik osječkog ogranika Marijan Ivić. Za odnose s medijima bit će zadužen novinar Robert Valdec. M. Mihelić

Možda ste propustili...

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

ISTRANI DOŠLI PO NAŠA ISKUSTVA

Razmjena iskustva dviju europskih regija sporta

SA ZIMSKE SLUŽBE RAVNO NA KOMARACE

Počeli larvicidni tretmani u Bilju

Najčitanije iz rubrike