Regija
SKUPŠTINA DND-A

Novi plan rada s djecom
Objavljeno 15. siječnja, 2021.
NAŠICE

Društvo "Naša djeca" Našice održalo je online redovnu izvještajno-tematsku skupštinu na kojoj su članovi jednoglasno prihvatili izvješće o radu Društva, Nadzornog odbora te Financijsko izvješće. Predsjednica našičkog Društva "Naša djeca" Darija Vlajnić tom je prigodom istaknula kako je njihovo društvo u protekloj 2020. godini poslovalo pozitivno i, kako je naglasila, "na vrlo primjeren način". Također je na ovoj skupštini donesen financijski plan prihoda i rashoda, kao i plan rada društva za 2021. godinu.

Skupština je na prijedlog Upravnog odbora DND-a Našice donijela odluku da se dopune i izmjene tri članka Statuta kako bi bio moguć daljnji rad sjednica i donošenja odluka dopisnim i elektronskim putem u izvanrednim okolnostima, poput elementarne nepogode, pandemije i kriznog poslovanja.

Predsjednica Darija Vlajnić zahvalila je svim volonterima te iskazala veliku zahvalnost dosadašnjom uspješnom suradnjom sa Savezom Društva "Naša djeca" Hrvatske te s mnogobrojnim udrugama i institucijama u Našicama. Naglasila je kako će u svom bogatom radu DND Našice i nadalje stavljati naglasak na rad s djecom i za djecu, kao i na humanitarne akcije, čvrsto uvjerena kako će u 2021. godini moći izrealizirati sve svoje planove. M.K.S.
Možda ste propustili...

NADBISKUPIJSKA I FAKULTETSKA KNJIŽNICA

Simpozij Akvinski

“ANTUN HORVAT” NA NATJECANJU WORLDSKILLS CROATIA 2024.

SSŠ domaćin u disciplini Pekarstvo

OBILJEŽENE OBLJETNICE ROĐENJA VELIKANA

Cvijeće pred bistama Kršnjavoga i Bilinskog

Najčitanije iz rubrike