Sport
NAŠIČKA UDRUGA PUNA PLANOVA I AMBICIJA

URT NEXE Team dio je obitelji HAS-a
Objavljeno 14. siječnja, 2021.
Odlukom Hrvatskog atletskog saveza našička Udruga Rekreativnog trčanja NEXE Team ispunila je sve pristupne uvjete te postala punopravna članica saveza i vrlo brzo uključit će se u sustav natjecanja s najjačim klubovima u Hrvatskoj. Tomislav Gall, predsjednik URT NEXE Teama kaže kako je ovo važno za Našice, jer Grad je prvi put dobio svoju udrugu u Hrvatskom atletskom savezu.

- U URT NEXE Teamu mnogo je perspektivnih trkača, kao i talentirane djece i mladeži u školi trčanja, pa je ovaj ulazak u Hrvatski atletski savez bio logičan potez usmjeren na daljnji razvitak udruge. S obzirom na trenutačnu situaciju s pandemijom bolesti COVID-19, kada je neizvjesno i održavanje utrka, naša će Udruga 2021. iskoristiti kao pripremnu godinu, a nakon toga u 2022. godine ući će u sustav natjecanja - izjavio je Gall.

Naglasio je kako se već ulaskom u ovu godinu Udruga pojačala s 14 novih članova te kako je rad Udruge podignut na još jednu višu razinu. Dodao je i kako su u tijeku završni radovi u klupskim prostorijama koje je Udruga dobila na korištenje od NEXE grupe, a isti prostor postao je nužan za normalno funkcioniranje Udruge koja je postavila visoke ciljeve i koja svakim danom sve više napreduje. M.K.S.
Možda ste propustili...

TRETMAN, TRENING, PONOVNO TRETMAN…

Mitrović razveselio Srbe

TAEKWONDO GALEB TROPHY - SERBIA OPEN 2024.

Osječanke stekle vrijedno iskustvo

Najčitanije iz rubrike